Sült céklasaláta grillezett kecskesajttal

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók:

  • 1 kg cékla
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 darab babérlevél
  • 1 evőkanál sárga mustármag
  • 1 evőkanál tárkony
  • 1dl oliva olaj
  • 1,5 dl balzsamecet
  • 1,5dl méz

Elkészítés:

A megmosott céklát feltesszük főni egy lábosba. Amikor félpuha, hideg vízzel lehűtjük és meghámozzuk. Egyenletes darabokra vágva (például kis cikkekre) beletesszük egy tepsibe, sózzuk, rászórjuk a fűszereket, a 3-4 mm-es karikákra vágott vöröshagymát és meglocsoljuk olíva olajjal, kicsit átkeverjük. 150 fokon 50 percig sütjük. Ahogy elkészült, ráöntjük a mézet és a balzsamecetet. Jól összekeverjük (a babérlevelet kidobjuk), hidegen tálaljuk. Frissen ropogósra sült kecske camembert-rel tökéletes párosítás, de más grillezhető sajt is megfelel hozzá. Halhoz, köretnek is adható, vagy éppen vágott, friss salátával és tépett mozzarellával egy könnyű vacsora is lehet.

 

Jó étvágyat a finomsághoz!

Káprázatos FŐÉTELEK találhatók ITT!

Narancsos kacsamell omlósan


Bámulatos receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás