7 mérföldes lépés az Ideális Test elérése felé

 

        TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


 

A világban ma az egyik legnépszerűbb témák az egészséges életmód, a fogyókúra, a különféle diéták, a csodaszerek, melyek egy csapásra rend behozzák  a testünket.

Naponta emberek milliói próbálkoznak éppen fantasztikusnak tűnő új módszerekkel, technológiákkal.  Magyarországon például évente milliárdokat költenek fogyókúrás termékekre az emberek.

Van amelyik működik, van amelyik átmenetileg működik, de a tapasztalat azt mutatja, hogy aki egyszer fogyókúrázott, az utána új és új dolgokat próbál ki rendszeresen, hogy megtalálja a végleges megoldást és örökre rendbe hozza a testét.

Ha egy csodamódszer működik, akkor miért nem ad örökre megoldást?

Miért csak átmeneti eredményeket hoz?

Ha valamivel például lefogytál, az állapot miért nem marad tartós?

Miért beszélnek az emberek jojó effektusról? (Amikor több jön vissza, mint amennyi lement.)

A válasz nagyon egyszerű és logikus.

Azért, mert nem a valódi okot kezelték, hanem a tüneteket. Mivel csak a tüneteket kezelték, az elért kedvező állapot rövidesen elmúlik és a test visszaáll a korábbi formába.

Ezzel szemben ha a valódi okokat kezelnénk, melyek a szervezetben lévő egyensúly helyreállítását célozzák meg, az eredmény tartós lesz és soha többet nem kell küzdeni a fáradékonysággal, fogyókúrákkal, diétákkal, kellemetlen testi tünetekkel.

De mi is az első lépés ennek elérése felé?

A test optimális állapotában jól működik, a szervek összhangban vannak egymással, a közöttük lévő kommunikáció kiváló, az irányító központ megfelelő jelzéseket küld a hormon termelő egységeknek, amik jól termelnek és működtetik a többek között a zsírégetésért felelős hormonokat. Amíg ez nincs helyreállítva, minden fogyókúra, diéta, életmódprogram majdnem biztosan kudarcra van ítélve.

De mi a dolog kulcsa. Mi a kommunikáció legfőbb vezérlőszerve a szervezetben?

Ez a máj!

Ügyfeleinkkel beszélgetve rendszeresen megkérdezem, hogy tudják-e, hogy mekkora a májuk. Nagy többség fél és egy tenyérnyi méretet mutat. Ez azért van, mert a csirkemáj, amit eszünk ekkora, és azt gondolják, hogy a sajátjuk is.

És íme a valóság:

A máj az ember legnagyobb mirigye, tömege felnőttben 1,2 – 1,5 kg. Az emberi szervezet legnagyobb mirigye, bár ez a meghatározás sokirányú funkciói alapján elég semmitmondónak tekinthető. Talán jobb az, hogy a szervezet nagy és komplex anyagcsere szerve, amely a szervezet lényegében valamennyi anyagcsere folyamatában részt vesz valamilyen szinten. Fontos szerepet játszik az anyagcsere-folyamatokban, méregtelenítésben, fontos vegyületek termelésében, valamint mások tárolásában. epét választ ki, melynek epesavai a zsírok emésztésében játszanak szerepet. 

Forrás: Wikipédia

Szóval egy nagy és jelentőségteljes szerv. A májon keresztül mennek a kommunikációs jelzések a testben és ezek aktivizálják a hormon előállítást. Ha a máj eldugult és azzal van elfoglalva, hogy a szervezet túlélése helyett a saját túlélésével foglalkozik, akkor az áramlási csatornák megszűnnek, a máj gyengébben kezd működni és elkezdődik a hízás, emésztési problémák, fáradékonyság, kialvatlanság.

A rengeteg szemét, amit az évek, évtizedek során a szervezetünkbe bevittünk, előbb utóbb legyőzi a májat és az nem tud megfelelően működni.Ezt kell visszafordítani. A máj képes arra, hogy teljesen rehabilitálja és újjáépítse saját magát. Támogatnunk kell ebben, fel kell hagyni az állandó kaja támadással ellene és csodálatos változásokat tapasztalhatunk.

A Testszerviz abban segít partnereinek, hogy ez is megtörténhessen. Megtanítjuk őket arra, hogy hogyan működik a testük, mi miért történik és hogyan tudják saját magukat „szervizelni” és a testüket karbantartani.


 

Tudja meg, mit kell tennie a test újra élesztéséhez, optimális állapotba hozásához!

Jelentkezz most!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket