A szervezet lúgosításának 12 egyszerű módja

Nézzük meg, hogyan tudjuk fenntartani szervezetünk megfelelő pH-egyensúlyát néhány egyszerű lépéssel!

1. válasszunk bio-termesztésű, növényvédőszerektől és rovarirtóktól mentes, nyers ételeket

2. fogyasszunk rendszeresen zöldséget és gyümölcsöt, a gyümölcsök közül főleg narancsot, mandarint, citromot, áfonyát, dinnyét

3. 80%-ban lúgosító és csak 20%-ban savasító ételeket együnk

4. minden reggel kezdjük a napot egy nagy pohár citromos vízzel

5. erősen lúgosító ital: nagy pohár víz + citrom vagy lime lé + fél teáskanál szódabikarbóna

6. fogyasszunk magas káliumtartalmú gyümölcsöket: citrom, banán, és mézet

7. délután igyunk meg egy nagy pohár langyos vizet citromlével és egy kevés mézzel

8. minél több tiszta vizet igyunk napközben

9. kerüljük a kávét, szénsavas, cukros üdítőitalokat

10. a főétkezések között olajos magvakat együnk, lehetőleg diót, mandulát, kesudiót

11. kerüljünk el minden cukros és fehér lisztet tartalmazó ételt, valamint a transz zsírokban gazdag táplálékokat (rántott hús, sült krumpli, stb.)

12. fogyasszunk olyan speciális zöld italokat, melyek több féle zöld növényt tartalmaznak, így lehetővé teszik a sejtszintű lúgosítást (SuperGreens, Young pHorever, Green Magma)

Forrás: drtihanyi.hu

Érj el egy jobb életminőséget! 

Töltsd ki ingyenes életminőség tesztünket, és segítünk!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket