A tudás megfizethetetlen. A tudás tárháza megfizethető!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Szokták mondani, hogy a tudás megfizethetetlen, pénzben nem fejezhető ki, a miénk, nem elvehető és a legértékesebb, amivel rendelkezhetünk.

Ez így is van. Azok az emberek, akik az élet bármely területén tudnak valami (úgy igazán), sokkal eredményesebbek. Jobban kontrollálnak, jobban bánnak a dolgokkal, kevesebb hibát okoznak, egyszóval sikeresebbek.

A tudás megszerzése mindenkinek önkéntes. Nem lehet és szabad erőltetni. Csak azért megtanulni valamit, mert meg kell tanulni, nem vezet semmi jóra.
Ha az ember tudja, hogy a tudás mire jó, hogyan segít a sikerhez, a jobb élethez, a jobb tájékozódáshoz, állapothoz, akkor szívesen tanulunk, örömet okoz a tudás megszerzése.

A testünkről tanulnunk kell! Ha tudjuk, hogyan működik, megfelelő tudás birtokában foglalkozunk vele, akkor a test nem csak jobban fog működni, de meghálálja mindezt jobb életminőséggel.

A Testszerviz könyvcsomag Kulcs a testhez könyve tudástár a testről. Alapok, melyeket ismernünk kell. Az Élet írta szakácskönyv gyakorlati kézikönyv ahhoz, hogy a testről szerzett tudás birtokában helyesen táplálkozzunk, egészséges ételeket fogyasszunk.

A két könyv röviden az elmélet és gyakorlat!

Természetesen külön-külön is remek segítség, együttesen viszont alapja lehet egy tartós életmód-váltásnak. Az életmódváltás a Kulcs a testhez könyvvel kezdődik és az Élet írta szakácskönyvvel folytatódik.

Az vagy, amit megeszel! És az vagy, amit tudsz!

Ha minden rendben van veled, akkor azért van ezekre a könyvekre szükséged, hogy így is maradjon. Ha nincs minden rendben, akkor azért, hogy el tudj indulni a helyes úton.

Ez a könyv lehet ajándék annak, akit szeretsz, lehet ajándék magadnak. Egy biztos, ha használod őket,az ajándék a testednek!

 *****

ITT TUDOD AZ AKTUÁLIS AKCIÓNKAT MEGNÉZNI!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket