Amikor a test rendbe jön…

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!      


 

Ezek testi tünetek és a legtöbb ember egyszerűen hozzászokott ezekhez. A minden napjaikat keserítik meg a problémák és egy idő után már nem is küzd velük, beletörődik, hogy ennek így kell lennie. 

„Lásd a barátaimat, ismerőseimet, ők is szenvednek valamilyen testi problémától!” – mondogatják.

Érdemes belegondolni, hogy ezek a tünetek nem csak kellemetlenséget okoznak, hanem az élet minden területére kihatnak. A mozgásunk nehézséget okozhat, lelassul a közlekedésünk, a munkánkban nem vagyunk elég gyorsak és hatékonyak, a családdal nem vagyunk türelmesek és energiánk sincs elég rá. Nem vagyunk kellően boldogok, nehezen kezdünk hozzá fizikai tevékenységekhez.

Az élet lassan, de biztosan a szórakoztató és élvezetes tevékenységekből egy „valahogy viseljük el” üzemmódra vált. Pedig az élet értelme a boldogság. Öröm a munkában, öröm a családban, öröm a magunk választotta tevékenységekben, öröm a minden napi cselekvésekben.

A test optimálistól eltérő állapota a boldogságtól való távolodással egyenlő. Hónapok tapasztalata alapján állíthatom, hogy a test állapotának helyreállítása a boldogság helyreállítását is okozza. 

„40 év után végre megszűntek az emésztési problémáim. Újjá születtem!”

„Elmúltak az ízületi panaszaim, így öröm lett a mozgás!”

„Újra szeretek emberek közé járni, csinosnak és szépnek érzem magam!”

„Hihetetlen, de sokkal türelmesebb lettem és ezt a családom is észrevette.”

„Energikus vagyok végre és ez a munkabeli hatékonyságomon igen csak meglátszik.”

„Ismét élvezni tudom az életet és öröm a reggeli felkelés!”

„A program során egyre jobb lett a kedvem, ma újra van kedvem nevetni és sokat mosolyogni másokra.”

Ezeket a nyereségeket azért soroltam fel, hogy lássa a kedves olvasó, hogy hogyan hat az élet minden területére az, ha saját magunkkal törődünk és jobb testi állapotba kerülünk. Összegezve: A Testszerviz nem egyszerűen csak egy saját magunkra ható tevékenység. A Testszerviz egész életünket megváltoztató és jobbá tevő változás sorozat. Ha így tekintünk rá, nem csak az igaz, hogy „Ideális Test Mindenkinek”, hanem az is, hogy „Ideális Élet Mindenkinek!” Ha boldogabb akarsz lenni, hatékonyabb és gyorsabb, ha fontos, hogy türelmesebb legyél másokkal, ha jó lenne, hogy ne állandóan a saját testeddel kelljen törődni, hanem figyelmet tudj szentelni a körülötted lévő dolgoknak, akkor neked a Testszerviz-re van szükséged!

Tudd meg, hogy mennyire egyszerűen tudunk segíteni! 

Jelentkezz most! 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket