Az életed múlik most ezen…

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A világ megváltozott. És nem lesz már olyan, mint azelőtt. Az emberiség sebezhető. Mert azzá tette saját magát.

Lerobbant fizikai állapot, összezavarodott immunrendszer, krónikus betegek tömegei, akik az orvostudománytól várnak minden problémájukra megoldást.

A táplálkozási rendszerünk totális tönkretétele, a test elhanyagolása, a mozgásszegény életmód, zombik, akik egész nap a számítógépek előtt ülnek.

És most rettegve várjuk, hogy mi lesz. Vakcinákra, gyógyszerekre számítunk, arra, hogy majd megint valakik megoldják azt a problémát, amit magunk kreáltunk magunknak.

Itt az ideje, hogy észrevegyük, hogyan idéztük elő mi magunk ezt a járványt, hogyan ágyaztunk meg neki, hogyan teremtettünk igazi svédasztalt magunkból a vírusnak.

A denevér a hibás, amit a kínai piacon árultak. A kínaiak hibásak, mert mindent megesznek, ami mozog és azt is, ami nem. A felelőtlen állampolgár a hibás, aki nem ül heteken keresztül otthon. A szájmaszk a hibás, amit nem lehet beszerezni. A mindenki hibás, csak pont én nem. Én csak elszenvedem a mások hibáját.

Na ennek itt a vége!

Szeretném jelezni, hogy neked kell felelősséget vállalnod magadért. Senki nem teszi meg helyetted.

Hogy ettél eddig? Mozogsz rendszeresen? Pihensz eleget? Regenerálódsz? Szedsz vitamint? Támogatod a tested, hogy jól működjön?

Eddig ezek nem voltak elég fontosak, mert nem érezted, hogy életbe vágó lehet. Most az!

Az életed múlik rajta most és a jövőben, hogy milyen életmód szerint élsz. És ez nem egy marketing üzenet. Ez a kegyetlen valóság! Ha te nem teszed magad erősebbé, jobbá, ütésállóbbá, akkor neked annyi!

Nem töprengeni kell most, hogy jajj, az életmódváltás macerás, időigényes, vagy mást kell csinálni, mint eddig.

Azonnal el kell kezdeni megváltoztatni a működési módodat, hogy ne fordulhasson elő többet ilyen helyzet.

Ki kell lépni a megszokásokból? Hát most mit csinálsz éppen? A megszokott életedet éled? Nem! Ne rettegj, nyavalyogj, jajveszékelj, ne várd tétlenül a megoldást, hanem cselekedj!!! Most és mindörökké!

Már 3.000 ember megtette azt, amin te most gondolkodsz!

Ne gondolkodj tovább, jelentkezz itt!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket