Az elhízáshoz vezető út fogyókúrákkal van kikövezve...

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


 

Sokan megtapasztalták már, hogy a működő fogyókúrák nem hoznak tartós eredményeket. Működnek, de csak addig, amíg alkalmazzuk!

A kérdés mindig az, hogy mi történik azután?

A mai társadalom nagy része olyan dolgokat eszik, amelyek nem eredményezik a test jó működését. Ellenben finom, vagy trendi, vagy olcsó, vagy színes, vagy szép a címkéje, stb.

A mai világban igenis létezik igaz adat arról, hogy hogyan is táplálkozzunk tudatosan, hogyan szerezzük vissza és tartsuk fenn a testünk számára ideális állapotot még akkor is, ha az évek múlásával a testünk változik.

A Testszerviz technológia csodabogyók, pirulák és porok nélkül képes létrehozni az Ideális Test állapotát.

Látványos, képekkel gazdagon illusztrált nagyon gyors eredmények. „3 hét alatt 15 kiló, pár nap alatt lapos és kockás has, pár csodaszer és nem vagy többé éhes, két hét és strand-kész az alakod.”

Aztán jönnek a meglepetések. Lógó és ráncos bőr, hajhullás, beesett arc, egyre kevesebb és renyhébb izom, viszont a zsír megmarad. A gyors diéták erőltetett menetben akarják a testet átformálni, pillanatok alatt eredményeket elérni. Éhezés, nem túl logikus dolgok övezik ezeket sok esetben. Minőségi éhezés, tápanyaghiány. Számos ügyfelünk panaszkodott már ilyen és ehhez hasonló „eredményekről”, majd pár hét után súlygyarapodásról.

Egy helyesen kialakított életmód azt eredményezi, hogy a test abban a tempóban változik, ami a számára megfelelő. Nem gyorsan, hanem pont a megfelelő ütemben, amit jól tud követni. Ilyenkor az izom nem tűnik el, a bőr nem lesz megnyúlt, az illető nem lesz energia hiányos és éhező, hanem egyre jobban érzi magát, egyre jobban néz ki.

A Testszerviz technológia célja nem rövid távú javulás, hanem egy életet átívelő jobb fizikai állapot kialakítása. „A test tudja, hogyan működik a test!” És azt is tudja, hogy mik azok a területek, melyeket először rendbe kell hoznia. És azon fog először dolgozni.

1300 ügyfél után komoly tapasztalatunk, hogy a gyors és drasztikus dolgok nem vezetnek eredményre.

Sőt! Romló anyagcsere, felszívódás, csúnya alakváltozás, kellemetlen közérzet kíséri!


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

MI RENDELKEZÜNK A VÁLASZOKKAL!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket