Az öregedést gyorsító tényezők

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

1. A helytelen táplálkozás egyrészt a túlzott fehérjefogyasztást jelenti, ami az emésztetlen fehérje rothadásán át felborítja a bélben élő baktériumok egyensúlyát.

A helytelen étrend másik jellemzője a sok cukor és gyorsan felszívódó szénhidrát bevitele, ami gyorsan megemeli a vércukor- és inzulinszintet, és ez elősegíti a gyulladások kialakulását.

A glutén tartalmú ételek pedig elősegítik a vékonybél áteresztő képességének a megnövekedését, ami elősegíti az autoimmun betegségek kialakulását.

2. A túl kevés mozgás, ülő életmód sokféle betegség kockázati tényezője. Ilyen például a magas vérnyomás vagy cukorbetegség.

3. A környezeti ártalmak, a levegő- és talajszennyezés, a nagyüzemi mezőgazdaságban használt gyomírtók és más vegyszerek maradványai, valamint a nagyüzemi állattenyésztés során használt takarmányozás és betegségmegelőző kezelések hatásai hosszú távon kedvezőtlenül befolyásolják az egészségünket.

A következő Testszerviz könyvekben részletes leírás található azokról az álteled is könnyen megtehető javaslatokról, amelyek elősegíthetik a magasabb életkor és életminőség elérését.

Ha pedig olyan élelmiszerekből szeretnéd elkészíteni az ételeidet, amelyek igazán táplálnak, akkor ehhez a Kulcs a tápanyagokhoz című könyv ad útmutatást.

RÉSZLETESEBB LEÍRÁS A KÖNYVEINKRŐL ITT!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket