Bounty kocka

ITT MEGNÉZHETED ÉS MEGRENDELHETED!    


Bounty kocka

Hozzávalók:

A piskótához:

Kókuszos réteghez:

Csokimázhoz:

Elkészítés:

A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét a fele édesítővel kemény habbá verjük, a sárgákat a másik fele édesítővel fehéredésig keverjük. A mandulalisztben eldolgozzuk a szódabikarbónát és a kakaóport. A habbá vert fehérjéhez lassan, óvatosan hozzákeverjük a kikevert sárgáját, majd kisebb adagonként beledolgozzuk a lisztes keveréket is. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát és előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük.

Amíg a piskóta sül, egy lábasban melegíteni kezdjük a kókusztejszínt, közben hozzá adjuk az  ízlés szerinti mennyiségű édesítőt és hozzákeverjük a kókuszreszeléket, hogy krémszerű (már nem folyós) masszát kapjunk. Félretesszük, amíg a piskóta elkészül.

A kész piskótát kifordítjuk a tepsiből, lehetőleg egy magasabb falú ugyanakkora méretű tepsibe vagy akár egy deszkára. Lehúzzuk az aljáról a sütőpapírt és egyenletes réteggé igazítva ráhalmozzuk a kókuszos masszát.

Végül a csoki mázhoz felmelegítjük a kb. 120 g teavajat, hozzáadjuk a 2-4 evőkanálnyi édesítőt, 2-3 evőkanálnyi kakaóport és összefőzzük. A forró mázat a kókuszréteg tetejére öntjük, és szép simára kenjük.

Hagyjuk kicsit dermedni, utána felszeleteljük.

JÓ ÉTVÁGYAT!


 

MILYEN MÁS DESSZERTEK VANNAK MÉG AZ ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYVBEN?

***** Ezek, és még sok másik *****

NAGY SIKER AZ ÉLETMÓDVÁLTÁSBAN!

 Ez a szakácskönyv még akkor is hatékony segítséget ad, ha nem tudod, hogyan fogj hozzá az életmódváltáshoz! Finom és könnyen elkészíthető ételekkel nap, mint nap a segítségedre lesz, hogy különösebb erőfeszítés nélkül te is tudatosan táplálkozz!

******

ITT TÖBB TÁJÉKOZTATÁST KAPHATSZ ÉS MEG IS RENDELHETED!

 

VELÜNK SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket