Csodaturmix

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Emlékszel még az Asterix és Obelix Kleopátra küldetés című filmre? Amikor a 2 gall tönkreveri a teljes Római Birodalmat.

A gladiátor játékokon egyetlen módon tudták őket átmenetileg legyőzni, mégpedig a „csodaturmix”-szal.

Mindenki a csodaturmixot keresi napjainkban, táplálkozási guruk, életmód pápák, orvosok, természetgyógyászok bizonygatják, hogy a zöld csodaturmix tényleg varázslatos.

És teljesen igazuk van!

Egy valódi zöldturmix, amiben jó sok zöldleveles növény van (bébi spenót, madársaláta, kínai kel, fodros kel és társaik), rövid idő alatt csodákra képes.

Ahhoz, hogy ezekből kellő mennyiséget együnk naponta, hatalmas tálnyi mennyiségekre lenne szükség. Sokan nem szeretik rágcsálni, vagy hosszan tart, időrabló, nem igazán gasztronómiai élmény, így inkább lemondanak róla.

Pedig van megoldás! Ez pedig a turmixolás!

Zöldurmix

Ja, az meg macerás, mosogatni kell, nem pépesít eléggé, többször is neki kell futni, ha az egész család akar inni, meg darabos marad, és ilyen kifogások, amik lássuk be sokszor jogosak.

És még ezek ellenére sem szabad lemondani a megfelelő zöld zöldségek beviteléről.

Évek óta próbálkozunk mi itt a Testszerviznél azzal, hogy milyen legyen egy iható zöldturmix, ami minden igényt kielégít.

Elég kreatívok vagyunk összetevők tekintetében, egyetlen dolog szabott ennek gátat, hogy a turmixgép megfelelő állagot képes-e előállítani.

És végre megtaláltuk! Azt sejtettük, hogy valami prémium darabot keresünk, de azt nem, hogy még a prémiumnál is jobbat találunk. Pedig igen!

A Testszerviz mostantól egyetlen turmixgépet ajánl és ez az Electrolux Explore 7-es gépe.

Amit ez a gép nem tud, azt nem is érdemes tudni. Programozható, fokozatok állíthatók be, döntött kehellyel, hogy függőlegesen is áramoljon az anyag, nagy teljesítmény, de nem eszetlen tekerés.

A végeredmény lenyűgöző! Nem egy – a turmixolástól – meleg, darabos italszerű valami, hanem egy igazi homogén, ízében, állagában kívánatos energizáló ital. Ezt bárki vidáman megissza, felismerve, hogy ez egy más dimenzió.

Tudod, én bármit megittam, amiről tudom, hogy egészséges. De rájöttem, hogy lehet finom is az, ami egészséges a turmixok esetében is.

Mi ezt választottuk! Megérte!

A zöldturmix ereje nem csak az összetevőkben van, hanem abban is, hogy hogyan és mivel készíted el!

Hajrá! Turmixolj te is!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket