Élet Elixír

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A szerrapeptáz enzimről

Az emberek évezredek óta keresik a hosszú, vagy örök élet titkát. Különféle elixíreket állítanak elő, különleges tulajdonságokkal bíró növényekkel, ásványi anyagokkal, főzetekkel próbálkoznak.

A hosszú élet egyetlen titka, hogy szervezetünket jó formában tartjuk.

Új termékünk az Elixir pont ebben nyújthat segítséget! Ez pedig nem más, mint egy természetes szerrapeptáz enzim készítmény!

A kutatók ennek az enzimnek a működésére a Kínában élő selyemhernyók tanulmányozása közben jöttek rá. Amikor a selymes szálú gubóból a lepke kiszabadul, akkor ezt a folyamatot ez az enzim teszi lehetővé azzal, hogy a fehérje alapú szálakat feloldja.

A szervezetünkben sok-sok enzim gondoskodik arról, hogy megtörténjenek a bennünket életben tartó folyamatok.

A szerrapeptáz enzim hatására a testünkben végbemenő gyulladások csökkennek, a hozzájuk kapcsolódó fájdalom enyhül. Lebontja az érfalak lerakódásait, enyhíti a visszeres panaszokat, tágítja az ereket és csökkenti a vérnyomást.

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a szerrapeptáz a további előnyökkel is bír:

  • Segít feloldani a vérrögöket, gátolja a vérrögképződést
  • Ödéma esetén is jó kiegészítő, megakadályozza a szövetekben a folyadék pangását

A bennünket erő stressz, a mozgásszegény életmód, a sok cukor, tészta, pék- és cukrászsütemény mind odavezet, hogy a testünkben felüti a fejét a gyulladás. Ez hosszú idő alatt többek között az erek, a szív és az ízületek egészségét is megtámadja.

A helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, a stressz hozzájárulnak az allergiák kialakulásához is.

Ezért ennek a szerrapeptáz nevű, allergia- és gyulladáscsökkentő enzimnek a folyamatos jelenléte létfontosságú a számunkra.

Ez a különleges enzim nemcsak a selyemhernyó lepkék kikelésekor hasznos, mert le tudja bontani a testünkben keletkező káros fehérjéket is. Ennek köszönhető az allergiát és gyulladást csökkentő hatása. Újabban használják kiegészítő terápiaként trombózisos és érelzáródásos esetekben is.

Ez az enzim nagyon jó megfázáskor is, védi az ereket, és segít az allergiás tünetek enyhítésében is.

A szerrapeptáz jellemzően a vékonybélben szívódik fel, ezért ajánlott éhgyomorra bevenni, étkezés előtt 30 perccel, vagy étkezés után 2 órával.

További információk

Elixir

Böngéssz kedvedre a Testszerviz Prémium Webáruházban!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket