Legyél vagány

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Ugye milyen vagány dolog jó cuccokban járni, azt hordani, ami tetszik? Milyen klassz, ha az ember néha megtesz olyan dolgokat, amikre vágyakozott, de bolondságnak tűnt és ez visszatartotta? Ugye milyen vagány, ha fittyet hányunk mások véleményére és a saját életünket éljük? Ugye milyen klassz, amikor a gyerekünkkel lépést tartva olyat csinálunk, ami a korunkhoz mások szerint már nem nagyon illene?

50 éves vagyok! És szeretek vagány farmerokat hordani! Divatos pólókban jönni, menni! Ismerem a nagy zenei fesztiválok fellépő sztár zenekarait, amikért a lányom rajong! Szeretek a parkban együtt sportolni fiatalokkal és megmutatni, hogy van élet 50 felett is!

Szívesen megyek koncertekre ugrabugrálni és nem zavar, hogy a sok tini csak néz: „Hát ez a nagyfater mit keres itt?”

Úgy élem az életemet, ahogy nekem tetszik. Magamnak élem, nem másoknak.

És milyen vagány volt 45 évesen ledobni 34 kilót! És elkezdeni mozogni, helyesen élni, táplálkozni! Nem belefáradni ez évekbe, tenni valamit magamért és végre jól érezni magamat!

Legyél vagány

Úgy élni, ahogy fiatalon élni szerettem. És ebben nem akadályoz a testi állapot. Nem vagyok fáradt hozzá, nem vagyok lepukkant, hanem pezseg bennem az energia, könnyen mozgok, és nem csak a lelkem fiatal, hanem a testem is.

Vagány dolog szervizelni a testet, amikor mások azt mondják, „ez a túlsúly a korral jár, most már minek belekezdeni, a genetika, az élet nehézsége…”

Legyél vagány és tégy olyat, amire mások felkapják a fejüket! „Jé, megcsinálta! Jé, milyen jól néz ki! Jé, milyen fiatalos! Korához képest jobban néz ki az átlagnál!”

Ne légy beletörődő! Menni fog neked is!

Az egyik ügyfelünk felhívott: „Ha holmi Ferinek sikerült, akkor nekem pláne, hogy sikerülni fog! Ha ő megcsinálta, naná, hogy én is meg fogom! Rajta!”

Ez vagány volt! És csinálja, eredményei vannak, bebizonyította magának, hogy képes rá! Boldog? Az bizony!

Legyél vagány! Legyél boldog! Csináld meg, amiről álmodozol! Legyél jobban! Hozd helyre azt, ami elromlott!

Mi vagány emberekkel dolgozunk! Veled is, ha úgy döntesz!

Egy tesztet és egy ingyenes beszélgetést megér, nem? De!

Kattints IDE!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket