2018 a Testszerviz Éve!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az év vége felé egy rövid, ám tartalmas összefoglalót készítettünk a Testszerviz 2018-as munkájáról.

Ebben az évben 500 ügyfelünk végezte el sikerrel a Testszerviz Életmódváltó Programot.

Az év közepén elértük a 2.000-ik ügyfelet, akik együtt közel 10 tonna (10.000 kg) felesleges kilótól szabadultak meg. (Programunk mellékterméke a fogyás!)

Magyarországon és Erdélyben összesen 30 aktív konzultánsunk szolgáltatja a programunkat.

Idén 2 könyvünk és egy oktató DVD/videónk jelent meg.

 

Életminőség tesztünket eddig 14.000 ember töltötte ki. Mindőjükkel felvettük a kapcsolatot és nem csak tájékoztattuk őket a Testszerviz kínálta lehetőségekről, hanem azonnal gyakorlati segítséget is kaptak.

 

„Kulcs a hormonokhoz” címmel egy hiánypótló érthető és hasznos könyvet jelentettünk meg az idén, mindazoknak, akik hormonális gondokkal küzdenek, vagy szeretnék elkerülni az ilyen problémákat, vagy egyszerűen csak meg akarják érteni ezt a tárgykört.

 

A „Cél a 100 év!” című könyvünket egy fantasztikus emberrel, Rippel Ferivel közösen írtuk. A könyv komoly motivációt ad mindazoknak, akik úgy érzik elérkezett az életmódváltás ideje. Feri és a Testszerviz közös szándékából íródott, miszerint „Divatba hozzuk az Életmódváltást!”

A könyv egy fantasztikus előadás keretében került bemutatásra novemberben.

 

A Kulcs a mozgáshoz tréning és oktató videó a Testszerviz és Gárdus Bence fitnesz és mozgástréner közös munkája. Egy 30 perces elméleti előadást követően (a mozgás megértéséről), több, mint 100 egyszerű gyakorlat segít abban, hogy elinduljon bárki a mozgás felé vezető úton.

 

Élet írta Szakácskönyvünkkel és a Kulcs a testhez könyvünkkel együtt összesen 8.000 kiadványunk került az életmódváltás iránt érdeklődők kezébe.

 

2018-ban indult el a Testszerviz Prémium Webáruházunk, mely nagy segítség az egészséges termékek világában. A válogatás eredményeként 400 olyan terméket választottunk be, melyek megfelelnek a Testszerviz egészséges élelmiszerekkel, a mindennapokban használt termékekkel szemben támasztott követelményeknek.

 

Ebben az évben 10.000 követővel gyarapodott Facebook oldalunk (28.000-en vannak összesen) és közel 7.800 posztot jelentettünk meg, receptekkel, cikkekkel, hasznos tudnivalókkal, tudásanyagokkal, gyakorlati tanácsokkal, melyek mind az életmódváltást, az egészséges életmód kialakítását célozzák meg.

 

Elindult a Testszerviz Wellbeing (jólét) Program, mely vállalatoknak szól, a munkavállalók fizikai állapotának javítását célozza meg. A vállalatvezetők felelősségvállalására építve, olyan programokkal érjük el emberek sokaságát, melyek „kis lépésekkel, nagy eredményeket” hoznak.

Előadások, tréningek, tájékoztató anyagok, Testszerviz Mini és Prémium programok, mozgásórák segítenek abban, hogy a részvevők jobb állapotba kerüljenek, felismerjék az életmódváltás szükségességét, kis lépésekkel elinduljanak a test formába hozásának útján. Mindezt a Testszerviz jól bevált technológiáján keresztül.

 

És már készülünk a következő évre!

Újra százak kezdik el és zárják majd le a Testszerviz Programot és váltanak életmódot velünk! Újabb konzultánsok végzik el a Testszerviz Akadémia képzést, emberek ezrei kapcsolódnak be a vállalati életmód programba és 2 új könyvvel lepjük meg a tisztelt érdeklődőket, hogy a Testszerviz tudástár újabb darabjai segítsenek eligazodni az életmódváltás világában.

A jövőt szépnek látjuk és újabb lépést teszünk célunk felé: „Divatba hozzuk az Életmódváltást!”

 

Várunk téged is 2019-ben, hogy az évet ne csak egy fogadalommal kezd, hogy „most aztán törődök magammal, az egészségemmel, életmódot váltok, lefogyok”, hanem valódi segítséggel, megfelelő eszközökkel, a Testszerviz technológiával valósággá váljon az Új Év Új Ember gondolatod!

 

Ehhez kívánunk neked minden jót, elhatározást, szándékot, erőt, kitartást és egyre jobb fizikai állapotot!

 

a Testszerviz Csapat nevében

Burget Péter

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket