6. TUDTAD-E? XIII. SOROZAT

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Nyáron nagy szezonja van a kovászos uborka készítésnek. A kovászos uborka lehűtött leve nagyszerű ital is, aminek jótékony hatása van a bélflóránkra is.

Pár nap alatt másféle zöldségből, sőt gyümölcsből is készíthetünk enyhén pezsgő, üdítő hatású italt egy kis odafigyeléssel. Az interneten számos jól alkalmazható receptet találsz.

Az ilyen italokat ne igyuk töményen, hanem hígítsuk.

Ha nem szoktunk hozzá a fermentált levekhez, akkor az ilyen ivólevek hasmenést okozhatnak. Tartsuk be a fokozatosság elvét, és kezdetben csak egy-két evőkanállal fogyasszunk belőle. Ha nincs kellemetlen mellékhatás, akkor növeljük a következő nap az adagot egy újabb evőkanállal.

Legyél felelős a saját testedért!

HASZNÁLD EZT A TUDÁST EGÉSZSÉGGEL!

ITT TUDHATSZ MEG TÖBBET A TESTSZERVIZ TUDÁSTÁRRÓL!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket