Köret helyett – kenyér helyett

Egyre divatosabb manapság, hogy igyekszünk egészséges köretekkel enni a szokásos kedvenceket, a pörköltet, húsokat. Sokak számára a saláta, mint köret nem megoldás. Szeretnének valami olyat, ami egészséges és emlékeztet a megszokott tésztára, rizsre, krumplira.

Tengersok javaslat van ma már, azonban fontos szempont, hogy az íze is jó legyen. Ne utánozzon valamit, hanem önállóan is megállja a helyét.

A másik ilyen terület a kenyérfélék területe. Azt már sokan tudják, hogy a búzalisztből készült kenyér nem feltétlenül a legjobb megoldás. A rozs hasonlóan glutén tartalmú. De akkor mit együnk helyette?

Ami finom, gyorsan elkészül, nem utánoz valamit, hanem önmagában is tökéletes.

És jönnek a különféle raguval leöntött tészták, pizzák, mind isteni finomak.

Hossza keresgélés és próbálkozás után most végre összeállítottunk egy olyan választékot, amiben az egészséges, finom és gyors mind együtt van.

Jöjjenek a tészták, köretek:

Csicseriborsó, köles és hajdinatészta, előfőzött pörkölt hajdina és társai. Mind kiváló ízű, tökéletes tészták, köretek és nem silány helyettesítők. Penne, spagetti, makaróni, széles és vékonymetélt, orsótészta, mind egy helyen.

Klikk a képre!

Éléskamra lisztek, kenyérlisztek – pizzatészta, kenyér, lángos, fánk, minden mentesek, gyorsak és tökéletesen azt adják, amit elvárunk egy fánktól, pizzától, kenyértől. Ja és egészségesek is? Naná!!!

Klikk a képre!


 

A fenti termékek gluténmentesek, nem tartalmaznak ízfokozót, mesterséges anyagokat!

Ha jó tésztát, köretet, kenyeret akarsz, és mindezt egészségesen, akkor klikk a képekre!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket