Mindenmentes kozmetikumok

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A bőrünkről a méreganyagok 1 perc alatt a véráramba kerülnek. Még jó, hogy van a szervezetnek egy méregtelenítő rendszere, ami képes arra, hogy bizonyos mennyiséget eltávolítson a testből. Bizonyos mennyiséget és nem korlátlanul mindent. Azokat a méreganyagok, melyeket nem tud eltávolítani, kénytelen raktározni. Ezeket az anyagokat zsírburokkal veszi körül és így tárolja. Azért, hogy a méreganyagok ne fejthessenek ki hatást testünkre.

A levegőben, az élelmiszerekben, a vízben, a kozmetikumok egy részében, a tisztítószerekben rengeteg olyan anyag található, ami a test számára nem kívánatos.

Mit tehetünk? Egyrészt a méregtelenítő rendszerünket kiváló formában tartjuk, másrészt igyekszünk minél több káros anyagot kiiktatni a mindennapi használatból.

Ezért kerestük hosszú ideje azt a kozmetikum és tisztálkodó szer családot, amiben nincs káros anyag, ugyanakkor ellátja a megfelelő feladatot. Tisztítja a bőrt, hidratálja, dezodorálja úgy, hogy kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. És mindezek mellett nem csillagászati összegekért vehetjük meg.

Megtaláltuk! A Dermaflora termékcsalád minden elvárásunknak megfelelt! Kellemes az illatuk, kiváló a bőrnek, testnek, remek az ára, esztétikus és vonzó a megjelenése.

Elsőként nálunk a Testszerviz Prémium Webáruházban lehet online megrendelni! Természetesen kipróbáltuk, rendszeresen használjuk és szuper tapasztalataink születtek!

Divat a mindenmentes sütemény, liszt, csokoládé! Legyen divat a mindenmentes kozmetikum is!

Itt találod a Dermaflora termékeket!

Mindenmentes kozmetikumok

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket