Mire tanít a homokóra?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Most, az új esztendő elején érdemes számba venni, hogy milyen erőforrásokkal rendelkezünk. Alapvetően háromféle erőforrással rendelkezünk: egyrészt van időnk, amit arra szánunk, amit fontosnak tartunk; másrészt van pénzünk, amit arra fordítunk, amit most fontosnak tartunk, és végül van a saját energiánk, azaz tettrekészségünk, ami cselekvésre sarkall.

Mire tanít a homokóra?

1.) Az óra felső részébe töltött homokszemek szünet nélkül lefelé peregnek. Ez kifejezi, hogy az idő a tetteinktől vagy a tétlenségünktől függetlenül múlik.

2.) Nem tudjuk, hogy – képletesen szólva – a saját életünk homokórájában még mennyi homokszem van a felső homokóra tartályban. Abban reménykedünk, hogy még jó sok, de azt is tudjuk, hogy csökken még a rendelkezésünkre álló időnk.

3.) A már lepergett homokszemeket nem tudjuk visszatenni az alsó tartályból a felsőbe, mert az már elmúlt. Bár lehet a figyelmünk a múlton, és arra használhatjuk a jelen értékes idejét, hogy a múlton merengjünk és azon keseregjünk, mi nem sikerült, de ez kidobott idő, ami tovább növeli az elpazarolt időt.

Mire tanít tehát a homokóra?

Koncentrált a jelenje, tedd meg azt, amit ma még megtehetsz magadért, a céljaidért, a szeretteidért, a munkádért. Ez azon múlik, hogy gondolkodunk magunkról, mennyire tartjuk fontosnak magunkat.

Ha igen, fontosak vagyunk magunknak, fontos a jelenünk és a jövendők, akkor már ma megteszünk mindent, ami ahhoz kell, hogy több legyen az energiánk, jobb legyen a közérzetünk, és javuljanak a jövőbeli kilátásaink.

Ehhez növelni kell a tudásunkat és aktívan kell törődnünk magunkkal!

Ehhez kipróbált, hasznos tudnivalókat kínálnak a Testszerviz Kulcs-könyvek, ehhez kipróbált, alakformáló recepteket kínál az Élet írta szakácskönyv,
ehhez kipróbált, sok száz és száz sikeresen lezárt ügyfélhez hasonló lehetőséget kínál a 3 hónapos Testszerviz Program, amire itt jelentkezhetsz!

Ne halogasd hát az első lépést! Szerezd meg most, ami még hiányzik a több tudáshoz, a több lehetőséghez!

A lehetőség még érezhető az ujjaid hegyén! Ne pazarold tovább!

Ne hagyd haszontalanul peregni az idő homokját!

Segítünk neked is!

Ha többet és gyorsabban akarsz változtatni akkor az életminőség teszt vonalon indulj!

Egy teszt és elindultál a helyes úton! Csak csináld!

ITT TUDOD KITÖLTENI A TESZTET!

És ha rögtön kezdeni akarsz valami akkor

Csináld Magad Testszerviz Program!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket