Őrizd meg a fogaidat!

Amikor egy fogtömés 15-20.000 Ft. Amikor egy korona, híd, fogbeültetés milliókba is kerülhet. Amikor egy egyszerű fogkő eltávolítás 10 ezrekben mérhető, ki az, aki nem szeretné ezeket megspórolni? Nem beszélve azokról, akik meg sem engedhetik maguknak ezt a „luxust”.

Márpedig az egészséges, életen át megmaradó fog nem luxus. Alapvető szükséglet mind esztétikai, mind egészségügyi értelemben.

ŐRIZD MEG A FOGAIDAT! - ONLINE TANFOLYAM

Itt tudsz beiratkozni!

50 éves koromig azt hittem, hogy én aztán megfelelően gondozom a fogaimat, a szájhigiénia területén eleget tudok. Rendszeres fogmosás, szájvíz, mindenféle csoda öblögetők, évente fogkő eltávolítás, szóval ez rendben van. A lyukas fogakat, a fogak érzékenységét, az alkalmi fájdalmakat egyszerűen a korral járó természetes változásnak tudtam be.

Amikor először elmentem Imolához (Dr Jakab Imola) és beültem a székébe, a szokásos szorongás volt rajtam. Most őszintén! Ki az, aki imád fogorvoshoz járni? Ki szereti, amikor a szájában turkálnak, fúrnak, faragnak? Ki az, aki alig várja, hogy kihúzzák a fogát, vagy szájsebészeti beavatkozáson vegyen részt?

És ki az, akit nem zavar, hogy hiányos a fogazata? Ki az, akinek rendben van, hogy vastagon fogköves? Ki az, aki szélesen mosolyog az elsárgult, romló fogaival? vagy az, aki alig tud normálisan enni, mert már kilazultak a fogai?

Beültem a fogorvosi székbe és még mielőtt kinyitottam volna a számat, Imola kérdezgetni kezdett. Hogy mosok fogat? Milyen fogkefét használok? Milyen fogkrémet? És van-e fogköztisztítóm? Milyen gyakran járok fogorvoshoz? Milyen általános érzékenységek vannak? Vérzik-e az ínyem? Milyen szájvizzel öblögetek és hányszor? Hogyan táplálkozok, miket eszek?

Most mi ez? Valami interjú? Nézze meg, intézze el és már itt sem vagyok. Az interjú után belenézett a számba, alaposan körbement és utána egy komplett tervvel állt elő. (Na biztosan röpködnek majd a 100 ezrek, gondoltam.)

Ekkor ért a döbbenet és hatalmas meglepetés.

„Szedjük le a fogkövet, az ínyed gyulladt, a fogágy kicsit visszahúzódott, hamarosan mozogni fognak a fogak, ha ez így megy tovább. Megtanítalak a szájápolás alapjaira, hogyan gondozd a fogaidat és lássuk, ha csinálod, mi lesz 2 hét múlva." Micsoda? Ennyi? Na ez nem lehet nagy üzlet Imolának. Meg is kérdeztem. Ha csinálom mi lesz? És miért jó ez neked?

"Ha csinálod, elmúlik a fogíny gyulladás, a fogágy újra visszaépül, jelentősen lecsökken a fogkövesedés, és évtizedekkel meghosszabbodik fogaid élettartama. Évente egy kontroll és semmi más dolgod nem lesz." (Ó, ha ezt én tudtam volna mondjuk 45 évvel ezelőtt. Úgy jártam volna mint a svédek, akik 30 éves fogápolási programjuknak és tanulásuknak hála, egész életükben egészséges és ép fogazattal élnek.)

Amikor Imola az Őrizd meg a fogaidat „tanfolyamot” befejezte, csak pislogtam. Ez ilyen egyszerű? Akkor miért nem tanították meg már az általános iskolában.

Oké, nekem ez menni fog! És csináltam 2 héten keresztül. A kontrollra már lelkesen mentem és alig vártam az eredményt.

Az ínygyulladás elmúlt, a fogágy elkezdett visszaépülni, sokkal tisztábbnak éreztem a számat, jobb volt a leheletem, azt éreztem, hogy a fogaim egészségesek kezdenek lenni, jobb lett a szájközérzetem, az érzékenységek csillapodtak. 2 hét!

Ekkor döntöttem úgy, hogy ezt mindenkinek meg kell ismerni. Meg kell mutatni az embereknek, hogy van mit tenni a fogak témájában. Ne higgye senki, hogy mindent „is” tud erről a témáról, és mindent „is” jól csinál.

Az Örizd meg a fogaidat online tanfolyamon 27 részben, rövid videókkal mutatja be mindazt, amit a fogakról, a fog és szájbetegségekről és azok kezeléséről tudni KELL! Nem ajánlott tudni, hanem KELL!

Nem pénzkérdés, hogy rendbe legyenek a fogaink. Nem a tehetősek kiváltsága, hogy fehér fogakkal mosolyognak öreg korukban is. Egyszerűen ez mindenkinek alanyi jogon jár. És alanyi jogon tudod te magad megteremteni! Most ebben segítünk neked!

Iratkozz be a tanfolyamra itt!

 A tanfolyam kedvezményes ára 9900 Ft.

40 lecke: 29 videó, 5 kvíz, 2 felmérés és 3 letölthető dokumentum
A tanfolyam elvégzésének becsült ideje: 4-5 óra

A tanfolyamvégzettjei írták:

„Elvégeztem a tanfolyam videóit, és el vagyok ragadtatva!

Olyan életbevágó információk vannak a videókon közérthető és azonnal használható módon előadva, amelyek sehol máshol nem érhetők el.

Ez egy nagyon jól felépített tematikájú tanfolyam.

Ez a kurzus egy valódi gyöngyszem, igazi kincs. Mindenkinek meg kell csinálni!”

P. SZ. – vállalkozó


 

Nagyon tetszett a fogászati tanfolyam!!!!

Azt szűrtem le hogy mennyire fontos a helyes szájápolás! Hiszen sok betegség kiindulópontja lehet, ha figyelünk rá. Nagyon sok új információt kaptam pl a fogkefe es fogkrém .... -mikor van kezdődő fogszuvasodás stb... sorolhatnám

Mennyire fontos a szájüreg jó állapota, hogy ne kapjunk stroke-ot, szívinfarktust, agyvérzést!!!!!!

Nagyon jó a videó!!!

Ezt nagyon sok embernek minimum el kellene végezni, hogy a gyerekeinek míg kicsik megtudja tanítani, mert bizony, ha kiskorban nem kapunk róla tudást már elcsúszhat a dolog!

Köszönöm a lehetőséget!! Nagyon tetszett!!

Anikó – ügyfélszolgálatos


 

Ezt mindenkinek ismernie kell. Megint egy olyan anyag, amit nem tanítanak az iskolában, pedig alapismeretekről van szó.

Az előadó hiteles, felkészült és szimpatikus. Érthetően magyaráz. Jó a piros ruha, jól mutat a képernyőn. :) Klassz, hogy felhívta a figyelmet a megelőzés fontosságára. Szülőként is nagyon hasznos, hogy a gyermekek fogápolásáról is átfogóan beszélt

Rita – gyógytornász


 

Nagyon élvezhető, egyszerű és hasznos volt az anyag! Azonnal megértettem és kaptam eszközöket ahhoz, hogy helyesebben ápoljam a fogaim! Szerintem ezt ilyen formán az iskolákban is kellene tanítani!

Gratulálok!!!

Minden elismerésem Imolának!

R. S. – belgyógyász


 

Ahogy a weboldalra közvetített a link, az első érzésem, gondolatom az volt, hogy milyén „steril". Steril, a szó jó értelmében. Olyan, mint egy - csak, hogy a témánál maradjunk-, egy minőségi fogászati rendelő. Tiszta, profi, letisztult.

Elkezdtem a videókat. Teljesen a monitorra tapasztott. Mondjuk ebben az is közrejátszik, hogy tisztában vagyok vele, hogy sajnos nagyon hiányosak az ismereteim a fogápolásról és az ehhez kapcsolódó témákról. És éppen ezért, azt mondhatom, hogy nagyon hasznos és valóban a gyakorlatban is jól alkalmazható tudást ad a videósorozat.

Lényegretörő, tetszik, hogy rövid blokkokban dolgozza fel a témát, így is könnyítve a megértést.

E. S. – könyvesbolti eladó

Őrizd meg a fogaid! - Online Tanfolyam Beiratkozás ITT!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket