Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix

Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix!

Megcsináltuk! Zöldturmix por Testszerviz standardok alapján! Vidd magaddal!

Beszerezhető Itt!

A Testszerviz technológia egyik alappillére a Zöldturmix. Ügyfeleink tudják! Azok, akik ismernek bennünket tudják!

Most végre megcsináltuk a Zöldturmix port, amihez semmi más nem kell, csak egy pohár víz.

Miért por?

Mert praktikus! Természetesen a friss zöld turmix a legjobb, ugyanakkor sokszor nincs rá időnk, lehetőségünk. Reggel idd a klasszikus friss turmixot, napközben pedig a Vidd magaddal! változatot. Nyaralásra, munkahelyre, utazáshoz ezt vidd!

Miért verhetetlenül praktikus?

Nem kell magaddal vinni a turmixgépet, nem kell zöldségek után rohangálnod, ha éppen megkívánod, mindig kéznél lehet, bármikor ihatod.

Mi van benne?

Minden, amit a Testszerviz egy zöldturmixba beletenne. Biogazdaságból származó. Fodros kel por, spenót por, sárgarépa por, zöldalma por, csipkebogyó por. Magas ásványi, vitamin és rosttartalom! Minden, ami benne van a test számára felhasználható.

Mi NINCS benne?

Tartósítószer és adalékanyag!

Vízben jól oldódik! Meglepően finom! Egy turmix – egy teáskanál! (Napi egy turmix fogyasztása esetén 1 csomag 1 havi adag!

Figyelem! Nem pótolja a friss zöldségekből, alapanyagokból készített turmixot!

RENDELD MEG ITT!

Összetevők:

  • Fodros kel por
  • Spenót por
  • Sárgarépa por 
  • Csipkebogyó por 
  • Zöldalma por

Fodros kel por (Green cabbage powder): Kiemelkedően magas vitamintartalommal rendelkezik – C-, A-, és B-vitamin –, valamint gazdag kalciumban, káliumban, jódban és vasban. Fertőtleníti az emésztőrendszert, antioxidánsként csökkenti a rákos megbetegedések kialakulásának esélyét, lassítja az öregedést. Szabályozza a koleszterin- és a vércukorszintet.

Spenót por (Spinach): Magas a rost tartalma, vitaminokban – C-, A-, és K-vitamin – és ásványi anyagokban – vas, magnézium, kálium és kalcium – is bővelkedik. Magas folsavtartalma miatt állapotos nőknek kifejezetten ajánlott a fogyasztása.

Sárgarépa por (Carrot powder): Magas rosttartalma megakadályozza a salakanyagok lerakódását, tisztítja a beleket. A-vitamin tartalma hatékony a farkasvakság és más szembetegségek kialakulásának megelőzésében. Hatékony méregtelenítő, a májat a felgyülemlett nehézfémektől is megszabadítja, savtalanítja a vért. Erősíti az immunrendszert.

Csipkebogyó por (Rose Hips): Enyhén vizelethajtó hatású, segít megszabadulni a vesekőtől, illetve homoktól. Serkenti a mellékvese és a máj működését, tisztítja a vért. Erősíti az immunrendszert, óv a meghűléstől, csillapítja a köhögést. Javítja az emésztést, gyulladás gátló. Antioxidánsai lassítják a sejtek öregedését.

Zöldalma por (Apple powder): Erősíti az immunrendszert, csökkenti a magas vérnyomást és az LDL (rossz) koleszterin szintjét. Enyhíti az asztmatikus tüneteket, fertőtlenítő hatása révén csökkenti a szájban a kóros baktériumok számát, megelőzi a fogszuvasodást. Szabályozza a bélműködést.

Felhasználási javaslat:

1púpos teáskanál turmixport elkeverünk 2 dl lehetőleg tisztított, vagy szénsavmentes ásványvízzel.

Használhatunk shaker-t (rázó pohár) a jobb keveredés miatt.

Az így készült zöldturmixot naponta többször is bátran fogyaszthatjuk.

Minimális javasolt mennyiség napi 1 turmix.

Napi 1 turmix esetén a doboz tartalma kb 1 hónapra elegendő!

KAPHATÓ ITT!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket