Számodra is kényelmetlen a ruhatéma?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!A ruha hozzájárul a kinézetünkhöz, esztétikát ad hozzá a megjelenésünkhöz, szebbé, csinosabbá válunk tőle.

Na ezzel a ruhával egyetlen probléma van - ha nem számítjuk a divat állandó változásait – , mégpedig az, hogy testünk változását képtelen lekövetni, ha súlyunk gyarapodik valahogy egyre szűkebbnek tűnik, egyre kényelmetlenebbnek. És végül a ruhatár legalján végzi azzal, hogy azért ki nem dobjuk, talán jó lesz még egyszer.

És elkezdünk újabb, nagyobb, bővebb, már nem annyira divatos és tetszetős ruhákba bújni, a választás szempontja nem az, hogy mi tetszik, hanem az, hogy mi jön rám, vagy mi takarja a hurkákat elég jól.

És már nem érezzük magunkat jól a bőrünkben, nem szívesen megyünk nagyobb társaságba, rengeteg időt töltünk azzal, hogy mit is vegyünk fel, irigykedünk másokra, hogy bezzeg neki minden jól áll. Ettől rosszkedvűek, szomorúak, magunkkal elégedetlenek leszünk.

A jó hír az, hogy nem hiába tartottad meg a régi csini ruháidat. A még jobb hír az, hogy ez nem egy vágyálom, hanem naponta megtörténő csoda a Testszerviz mindennapjaiban.

Megvalósul az „álom”, feljönnek a régi kedvenc nadrágok, szoknyák, blúzok, ingek. Életünk párja ránk csodálkozik, hogy ezt a farmert nem láttam évek óta, vagy milyen csinos a 10 évvel ezelőtti kosztümöd. A ruhatár anélkül frissül, hogy egyetlen darabot is venni kellett volna. Mindössze ki kellett nyitni hozzá a szekrény elfeledett részét. Ez az igazi megtakarítás!!!

Legyél csinos újra, kedveld a ruháidat, érezd magad jól a bőrödben, a ruháidban, menj önbizalommal az emberek közé!

Ezt kívánja neked a Testszerviz! 1500-an már megérezték ennek az ízét! És boldogok, csinosak, elegánsak, újra saját maguk lettek!

Mi kellene ahhoz, hogy TE is közéjük tartozzál?

TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSED ÉS MI SEGÍTÜNK!

 


 

Tapasztalatunk alapján azok, akik megismerték a testük működését, a késöbbiekben sokkal jobban is tudták kontrollálni!

Ezért írtuk ezt a könyvet.

EGYSZERŰEN és KÖZÉRTHETŐEN!

 

A KÖNYVRŐL BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓT ITT TALÁLSZ!

        

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket