TE KÖZÉJÜK TARTOZOL??

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!



Vannak emberek, akik az életüket egy önként vállalt börtönben élik. Önszántukból léptek be a börtön ajtaján, és azóta is a cellájukban tartózkodnak. Ők a krónikus fogyókúrázók, akiknek az életét diétás szabályok és a mérleg uralja. Vajon Te is közéjük tartozol?

A rabság első tünete a félelem. A krónikus fogyókúrázók élete tele van félelemmel. Félnek, hogy nem tudnak lefogyni, vagy ha már leadtak pár kilót, attól félnek, hogy visszahíznak. Félnek, hogy ha nem lesznek elég karcsúak és vonzók, akkor nem találnak párt, és nem fogják őket szeretni. Bár szenvednek a fogyókúra szabályai miatt, de attól is félnek, hogy abbahagyják a fogyókúrázást. Mi lesz, ha nem kontrollálják az étrendjüket?

Félnek a kontrollt vesztett evéstől, aminek persze hízása az eredménye. Attól is félnek, hogy elmenjenek egy-egy társasági eseményre, hiszen nem biztos, hogy akkor tudják követni a fogyókúra szabályait. Talán túl nagy lesz a kísértés, ezért inkább el se mennek. Majd akkor mennek ilyen helyekre, ha lefogytak. Addig viszont nem is élnek igazán…
forrás:fogyokuradetox.hu

Lehet, hogy neked is tudunk segíteni! 3200 embernek már sikerült!

ITT TUDOD KITÖLTENI A JELENTKEZÉSED!

Vagy kezd el azonnal és csináld magad! Kattints a képre!


 

Tapasztalatunk alapján azok, akik megismerték a testük működését, a késöbbiekben sokkal jobban is tudták kontrollálni!

Ezért írtuk ezt a könyvet.

EGYSZERŰEN és KÖZÉRTHETŐEN!

 

A KÖNYVRŐL BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓT ITT TALÁLSZ!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket