Természetes szépség a mindennapokban!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Természetes szépség a mindennapokban! Dermaflora termékek online csak nálunk!

A Testszerviznél 5 éve azon dolgozunk, hogy igazán segítsünk egy helyes életmód kialakításában. Ennek része, hogy olyan termékeket kutatunk fel és próbálunk ki, amik a test számára hasznosak.

A testi állapot nem csak azon múlik, hogy mit eszünk, mozgunk-e, hanem azon is, hogy milyen illatszereket, testápoló szereket, tisztálkodási szereket használunk. Mérgezzük-e vele a testet, vagy sem.

Sok ilyen termékcsalád született az utóbbi időkben, ugyanakkor az is nagyon fontos, hogy ne csak természetes legyen valami, hanem jó illatú, kellemes legyen a használat után a bőr tapintása, érzete és lehetőleg ne kerüljön egy halom pénzbe, megfizethető legyen, kiállja a Testszerviz konzultánsok próbáját.

Ennyi elvárásnak nehéz megfelelni. Ezért kerestük eddig azt a termékcsaládot, amit most végre megtaláltunk és igazán jó szívvel ajánlhatunk.

Így bemutatjuk nektek a Dermaflora kozmetikum családot, melyet elsőként online a Testszerviz webáruházban rendelhetsz meg!

Dermaflora

Természetes szépség a mindennapokban

Ismerd meg a Dermaflora Natural Cosmetics 0% világát!

Biztosan sokszor hallottál már róla, hogy mennyi káros hatás éri bőrünket és hajunkat a mindennapokban. Éppen ezért minden eddiginél nagyobb figyelmet kell fordítanunk arra, hogy milyen kozmetikumokat választunk. A legtöbb ápolószer gyors eredményt ígér, és használatukkal bőröd napokon belül sima és bársonyosan puha, arcod ragyogó, a hajad pedig selymesen fényes lesz. Ahhoz azonban, hogy ezeket a kívánt eredményeket gyorsan elérjék, számos ártalmas összetevőt tartalmaznak, amelyeknek hosszú távon több káros hatásuk is lehet. Ilyen lehet például

  • a bőrallergia,
  • az ekcéma,
  • az extra bőrszárazság,
  • a bőrgyulladás,
  • és végül, de nem utolsó sorban a különféle allergiák.

Küldetésünknek tekintjük, hogy a Dermaflora Natural Cosmetics 0% termékcsaláddal segítsünk neked és családodnak megoldani vagy akár megelőzni a fent említett problémákat. Éppen ezért termékeink megalkotásakor az egyszerűség vezérelt minket. Célunk mindössze annyi volt, hogy olyan terméket alkossunk, amely

  • egészséges
  • nem tartalmaz káros anyagokat
  • a természetességet elérhető áron kínálja,
  • és hogy az egészség többé ne luxus legyen

Termékeinkről nem állítjuk, hogy a bio vagy éppen az organikus készítmények közé tartoznak, mivel bár kevesen gondolják, de azoknak is számos előnytelen tulajdonsága lehet. Mi mindössze annyit teszünk, hogy természetes és tudományosan megkomponált összetevőket használunk, amely bárki számára megfelelő.

És hogy miért a Dermaflora Natural Cosmetics 0% termékeket válaszd a polcon lévő számtalan más kozmetikum helyett? Termékeink egyik legnagyobb előnye, hogy nem tartalmaznak semmilyen mesterséges illatanyagot. Hiszen hiába mondják ezekről, hogy természetesek, sokszor mégis allergiás reakciót válthatnak ki. Mi ezeket az anyagokat tudatosan kerültük, elkerülve ezzel a káros hatásokat.

Emellett a Dermaflora Natural Cosmetics 0% minden terméke káros- és allergén anyagoktól mentes. Nem tartamaznak alumíniumsókat, alkoholt, parabént, színezékeket, kőolajszármazékot és tartósítószereket. Hatékonyságukat a természetes összetevőknek és a bőrvédő, hidratáló hatóanyaguknak köszönhetik, így érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek számára is kiváló választás.

Kínálatunk három termékcsaládból áll: az aloe vera illetve az argánolaj és méz tartalmú ápolószerek valamint a sensitive termékek, amelyekben megtalálhatók az alapvető test-, haj- és arcápolási készítmények.

Termékeink közül dezodoráló családunkra vagyunk a legbüszkébbek, amelyek között roll-on, stift és gél stift is található. Ezeknek a legnagyobb előnye, hogy elősegítik a felhalmozódott káros anyagok távozását a bőrödből, miközben jó közérzetet és egész napos frissességet nyújtanak.

Itt azonban nem állunk meg, termékeinket folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy minél több ember számára lehetővé tegyük a természetes, káros anyagoktól mentes testápolást megfizethető áron.

ITT TALÁLOD A DERMAFLORA TERMÉKEKET!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket