Üzenet drága Édesanyámnak!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Drága édesanyám immár 7 hete otthoni karanténban tölti mindennapjait. El sem tudom képzelni, hogyan bírja derűvel, bizakodással. Egy panasz szava sincs, mosolyog a telefonba, a lépcsőházból néha megpillantva, mikor a bevásárlást visszük neki kedves, szeretettel teli tekintetet kísér bennünket. Hozott már életében elég áldozatot értünk. És most megint azt hoz azzal, hogy nem lehet velünk, nem ölelhet meg minket, csak távolból sugározza felénk soha nem szűnő szeretetét.

Drága Mama! Nagyon hiányzol! Nem is tudtam, hogy egy ölelés, egy simogatás, egy puszi, egy szemtől szembeni beszélgetés ennyire tud hiányozni.

Nem tudok mást, csak bátorítani téged, hogy tarts ki. Lesz még közös szülinapi, karácsonyi, húsvéti ebéd, lesz családi kirándulás, unoka party és lesz együtt töltött anyáknapja, minden jó, amit csak lehet veled csinálni.

Nagyon szeretünk és most ez még jobban felértékelődött! Vége lesz ennek és újra megszeretgetünk, újra fogjuk a kezed. Drága Mama, tudom nem könnyű most neked. Nekünk sem. Együtt mindent megoldunk!

Szerető fiad:

Peti

 

Kép forrása: www.freepik.com

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket