Mindennapi turmixunkat add meg nekünk ma...

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

VIDD MAGADDAL TESTSZERVIZ ZÖLDTURMIX!

Az, hogy a zöldturmixok milyen elemi hatással vannak a szervezetre, azok biztosan tudják, akik naponta rendszeresen fogyasztják.

Zöld leveles salátafélék, sárgarépa, cékla, spenót, paradicsom, fodros kel por, gyömbér, citrom, brokkoli, karalábé, pirosbogyós gyümölcsök, zöldalma és számtalan egyéb hasznos összetevő kerülhet bele.

Egy ilyen ital, igazi energiabomba a testnek, ásványi anyagokkal, fitotápanyagokkal, vitaminokkal, rostokkal teli, segíti az anyagcserét, az emésztést, könnyen felszívódik, és turmix mivoltából fakadóan sokkal könnyebben emészthető, általában nem okoz puffadást.

Nagyobb mennyiségű zöldség bevitele sokkal egyszerűbb így, hiszen nem kell hosszan rágcsálni pl a salátát, hanem meg kell inni.

A Testszerviz technológia egyik fontos eleme mindazon tápanyagok bevitele, melyek a hagyományos táplálkozásból sokszor hiányoznak.

Szóval a Zöldturmix remek ital, táplálék a testnek.

Jogos az igény, hogy napjában akár többször is igyunk ilyet, ugyanakkor a kivitelezés akadályokba ütközhet. Nincs nálunk turmixgép, nem tudunk munkaidőben a piacra szaladgálni, a nyaralós táskába nem fér bele a mixer, az autóban ritkán vannak alapanyagok, hogy utazás közben a benzinkútnál turmixoljunk.

Így valami praktikus megoldásra volt nagy igény. Igen, de olyan megoldásra, mely tartalmazza azokat az alkotó elemeket, melyet egy igazi Testszerviz Zöldturmix tartalmaz. És legyen finom és vízben el lehessen keverni, bárhol vagyunk elég legyen egy pohár víz hozzá, gyorsan és praktikusan kivitelezhető legyen, pár röpke perc alatt.

Így született meg a Testszerviz Vidd magaddal Zöldturmix.

ÖSSZETEVŐK:

Fodros kel por (Green cabbage powder): Kiemelkedően magas vitamintartalommal rendelkezik – C-, A-, és B-vitamin –, valamint gazdag kalciumban, káliumban, jódban és vasban. Fertőtleníti az emésztőrendszert, antioxidánsként csökkenti a rákos megbetegedések kialakulásának esélyét, lassítja az öregedést. Szabályozza a koleszterin- és a vércukorszintet.

Spenót por (Spinach): Magas a rost tartalma, vitaminokban – C-, A-, és K-vitamin – és ásványi anyagokban – vas, magnézium, kálium és kalcium – is bővelkedik. Magas folsavtartalma miatt állapotos nőknek kifejezetten ajánlott a fogyasztása.

Sárgarépa por (Carrot powder): Magas rosttartalma megakadályozza a salakanyagok lerakódását, tisztítja a beleket. A-vitamin tartalma hatékony a farkasvakság és más szembetegségek kialakulásának megelőzésében. Hatékony méregtelenítő, a májat a felgyülemlett nehézfémektől is megszabadítja, savtalanítja a vért. Erősíti az immunrendszert.

Csipkebogyó por (Rose Hips): Enyhén vizelethajtó hatású, segít megszabadulni a vesekőtől, illetve homoktól. Serkenti a mellékvese és a máj működését, tisztítja a vért. Erősíti az immunrendszert, óv a meghűléstől, csillapítja a köhögést. Javítja az emésztést, gyulladás gátló. Antioxidánsai lassítják a sejtek öregedését.

Zöldalma por (Apple powder): Erősíti az immunrendszert, csökkenti a magas vérnyomást és az LDL (rossz) koleszterin szintjét. Enyhíti az asztmatikus tüneteket, fertőtlenítő hatása révén csökkenti a szájban a kóros baktériumok számát, megelőzi a fogszuvasodást. Szabályozza a bélműködést.

Vízben jól elkeverhető, 1 turmixba 1 púpos teáskanál por szükséges, így egy doboz 1 hónapra elegendő. Persze, ha többet iszunk naponta, akkor nem.

És ami az egyik legfontosabb, hogy FINOM! Nincs mocsár íz, nincs kellemetlen mellékíz, az ízében a zöldalma dominál. Kipróbáltuk, gyermekek is szívesen megitták!

Mindennapi turmixunkat végre magunkkal vihetjük! Akár te is!

Bővebb információkért és akár a megrendelésért klikk ide!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket