Ananászos-mangós jégkrém

  

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Mára is egy kis hűsítő édesség.

Jégkrémet bármilyen gyümölcsből lehet készíteni, érdemes kicsit krémesíteni egy kis joghurttal, tejföllel, tejszínnel, mascarponéval, vagy egy kis kókuszkrémmel, esetleg pépesített avokádóval vagy banánnal.

Ebbe az isteni trópusi változatba ananász, mangó és kókuszkrém került, nagyon finom és igazán nyárias hűsítő, ami lekörözi a bolti fagyikat!

Hozzávalók 6 jégkrémhez:

  • 25 dkg ananász (megtisztítva ennyi)
  • 1 érett mangó
  • 3 evőkanál nyírfacukor (vagy más édesítő)
  • 2 dl kókuszkrém

Elkészítés:

A gyümölcsöket megtisztítjuk és felkockázzuk, majd a cukrot hozzáadva botmixerrel pépesítjük. A kókuszkrémet hozzáöntjük, és 2-3 percig együtt mixeljük, habosítjuk, majd jégkrémformába töltjük, lezárjuk, és a fagyasztóba tesszük 3-4 órára.
Fogyasztás előtt kivesszük, kis forró vizet engedünk rá, így könnyen kiemelhető a formából. :-) 
Forrás:cookta.hu

Az egészséges fagylalt finom! Itt találsz még többet!

Ananászos-mangós jégkrém

Bámulatos receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás