Kulcs az életmódváltáshoz - Testszerviz esszencia új könyv megérkezett!
Camembert-el és gombával töltött karaj
TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!
Hozzávalók
- 1 darab csont nélküli karaj
- 2 szelet gluténmentes kenyér
- 1 dl tej
- 1 tojás
- 1 doboz Tihany camembert sajt
- 10 dkg gomba (pl. csiperke)
- 1 kis vöröshagyma
- só
- bors
- kakukkfű
Elkészítés
A hagymát és a gombát apróra vágjuk. A hagymát kevés olajon aranysárgára pirítjuk, rátesszük a gombát és megsütjük. Nem baj, ha egy picit megpirul.
A kenyérszeleteket apróra tépkedjük és meglocsoljuk annyi tejjel, amennyit a kenyér felvesz.
Hozzáadjuk a tojást, az apróra tördelt sajtot és a gombát. Sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük és
kézzel alaposan összedolgozzuk.
A húst megmossuk, vízszintesen, keresztben bevágjuk. Szétterítjük és húsklopfolóval kicsit elegyengetjük. Kívül, belül finoman sózzuk.
A tölteléket a húson egyenletesen elterítjük. Bejgliszerűen feltekerjük, majd zsineggel több helyen körbekötjük.
Az így előkészített húst tepsibe helyezzük, kevés vizet öntünk alá, alufóliával befedjük és megsütjük.
A sütés végén a fóliát távolítsuk el, hogy kicsit megpiruljon a hús felszíne.
A sütőből kivéve 10-15 percet pihentetjük a húst, eltávolítjuk el a zsineget, majd szeleteljük.
Rizzsel tálaljuk, sajt- vagy gombamártást adhatunk mellé.
Forrás – citromhab.blogspot.com
Lélegzetelállító receptekre vágysz?
Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!
Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?
Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?
TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT
SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!