Gombakosárkában sült tojás

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Ha ezzel a zöld­ség­gel eszed a reg­geli tü­kör­to­jást, ebédig biztosan nem le­szel éhes!

Unod már a szo­ká­sos to­jás­sal ké­szült éte­le­ket? A gom­bá­ban sült to­jás­nál egy­sze­rűb­ben el­ké­szít­hető, íny­csik­landó és tar­tal­mas ételt ne­he­zen fogsz ta­lálni.

Rakhatod csiperkébe is a tojásokat, de a portobello nagyobb gombafejei kínálják magukat, hogy megtöltsd őket valami finomsággal. A gomba textúrája sűrű és rágós, ezért kitűnően helyettesíthetsz vele húsokat is. Kalória- és szénhidráttartalma is nagyon alacsony, ezért fogyókúrázók bátran fogyaszthatják ezt a lédús zöldséget.

Töltött gomba hozzávalók:

  • 4 portobello gomba
  • 4 tojás
  • só, bors
  • olívaolaj

Elkészítése:

Tisztítsd meg a gombafejeket és a gombakupakokba önts egy kis olajat! Ebbe üsd az egész tojásokat és fűszerezd sóval, borssal. Rakd tepsibe a töltött gombákat és önts alá kis vizet. Előmelegített sütőben 180 fokon 10 perc alatt kész ez a nagyon mutatós, finom étel.

Zöldhagymával és friss kaporral megszórva még izgalmasabb lesz.
forrás:ripost.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!

Tartalmas gombás ételek várnak rád itt!

Gombakosárkában sült tojás


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás