Karfiollepények avokádós tonhalkrémmel

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Ebédre, tízóraira és uzsonnára is kitűnő étel. Ráadásul magaddal viheted a munkahelyedre is. :-)

A karfiollepényhez puhára párolunk 400 g karfiolt. 
Késes robotgépbe tesszük, és pürésítjük. Hozzáadunk négy kisebb tojást, kis csokor apróra vágott petrezselymet, 3-4 gerezd zúzott fokhagymát, kb. 0,5 dl mandulatejet, és kb. 3 ek. nyílgyökérlisztet (vagy szezámmag lisztet). Himalája sóval és borssal ízesítjük
Sűrű pépet kell kapni (ha szükséges tojást és lisztet lehet még hozzáadni). Ebből a tésztából kókuszolajon evőkanálnyi adagokat sütünk.

A tonhalkrémhez 2 érett avokádó húsát és 2 doboz olívaolajban eltett tonhalat - az olajjal együtt - villával pépesítünk.
4 gerezd fokhagymával, citromlével, Hilamája sóval, borssal és citromillatú kakukkfűvel ízesítjük. Hűtőbe tesszük, hogy az ízei összeérjenek. A karfiollepényt a krémmel tálaljuk. 
Forrás:http://mezesfinomsagok.blogspot.com/

Egészségedre!

További imádnivaló karfiolos ételek ITT találhatók!

Karfiollepények avokádós tonhalkrémmel


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás