Kó­ku­szos cso­kis keksz

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

10 perc előkészítés után, 10 perc alatt már meg is sül ez a gluténmentes csokis keksz.

Csokis keksz hozzávalók 24 darabhoz:

  • 2 csésze mandulaliszt
  • ¼ tk. tengeri só
  • ¼ tk. sütőpor
  • 6 ek. kókuszolaj
  • ¼ csésze diétás édesítő
  • ½ tk. mandulakivonat
  • 2 ek. víz
  • ½ csésze csokoládé chips (70 százalékos fekete csokiból)
  • ½ csésze kókuszreszelék

Elkészítés:

1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius fokra. Bélelj ki sütőpapírral egy nagy tepsit.

2. Egy nagy tálban kavard össze a mandulalisztet, tengeri sót, sütőport.

3. Egy kisebb tálban keverd össze az olvasztott kókuszolajat, édesítőt, mandulakivonatot, vizet.

4. A száraz hozzávalókhoz add hozzá a folyékonyakat, és jól dolgozd össze.

5. Keverd bele a csokichipset és a kókuszreszeléket

6. Adagolókanállal merj ki negyedlabdányi adagokat a sütőpapírra. Egy villa hátuljával lapítsd őket korongokká.

7. Told a sütőbe 9-11 percre, vagymíg a szélek világos aranyszínűre nem pirulnak. Forrás: www.ripost.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!

Csodálatos csokis süti receptek ITT!

Kó­ku­szos cso­kis keksz


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás