Kulcs az életmódváltáshoz - Testszerviz esszencia új könyv megérkezett!
A legfinomabb házi Raffaello
TÖLTSD KI AZ INGYENES ÉLETMINŐSÉG TESZTET!
A recept eredetileg a www.sugarfreedots.hu oldalon jelent meg.
Hozzávalók (30 nagy darab):
- 30 db blansírozott mandula
- 3 dl mandulatej
- 1 cs gluténmentes vaníliás pudingpor
- 3 púpozott ek eritrit
- 75 g laktózmentes vaj
- 150 + 50 g kókuszreszelék
Elkészítés
1. Ha héjas mandulánk van, akkor először jól átmossuk és forrásban lévő vízbe tesszük, pár percig főzzük. Utána leöblítjük hideg vízzel, konyharuhára csúsztatjuk és egyszerűen "kinyomjuk" a héjából.
2. A mandulatejet a pudinggal és az eritrittel elkeverjük csomómentesre, majd felforraljuk. (Először érdemes csak pici folyadékkal keverni, majd ha sima lett, akkor hozzáadni a maradékot, így nem lesz csomós a puding.) Folyamatos kevergetés mellett pudingot főzünk belőle.
3. Hozzáadjuk a laktózmentes vajat és 150 g kókuszreszeléket és még a tűzön pár percig kevergetve főzzük. Utána félretesszük és picit hagyjuk hűlni, hogy dolgozni tudjunk vele.
4. A maradék kókuszreszeléket (50 g) tálba rakjuk. A mandulából egy szem köré egy evőkanálnyi masszát rakunk, golyót formálunk belőle és meghempergetjük a kókuszreszelékben.
5. Én ezután behűtöttem, hogy kicsit keményebb állaga legyen.
Jó étvágyat a süteményhez!
Káprázatos kókuszos süti egyveleg található itt!
Bámulatos receptekre vágysz?
Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!
Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?
Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?
TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!
SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!