MEGGYES-MÁKOS CSODA

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Süti hozzávalók:

  • 25 dkg darált mák
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • fél teáskanál őrölt fahéj
  • fél kávéskanál vanília őrlemény
  • 10 dkg stevia vagy eritrit
  • 5 tojás
  • 30 dkg magozott meggy (mirelit is tökéletes)

Elkészítése Pofonegyszerű, És Nagyon Rövid Idő Alatt Tálalható:

Keverd össze a mákot, szódabikarbónát, fahéjat, vanília őrleményt és az eritritet. Egy tálban verd fel a tojásfehérjéket, majd egy másikban a tojássárgáját is. A sárgáját ezt követően óvatosan add hozzá a fehérjéhez, majd pedig a száraz, mákos összetevőket is.

Öntsd az elkészült masszát egy kisebb tepsibe, szórd meg a meggyel és mehet is a sütőbe. 180 fokon kb. 30 perc alatt készre is sül, erről mindenesetre egy villa segítségével győződj meg azért.Forrás: TT.

JÓ ÉTVÁGYAT!

Köszönjük a képek beküldőjének, Huszár Ildinek ezt a gyönyörű látványt! Gratulálunk!

 


 

A TESTSZERVIZ KARÁCSONYI KÖNYVCSOMAGOT ITT TUDJA MEGRENDELNI!

A megrendelő oldalon pipálja ki a csomag ajánlatot!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás