MEGGYES-MÁKOS CSODA

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Süti hozzávalók:

  • 25 dkg darált mák
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • fél teáskanál őrölt fahéj
  • fél kávéskanál vanília őrlemény
  • 10 dkg stevia vagy eritrit
  • 5 tojás
  • 30 dkg magozott meggy (mirelit is tökéletes)

Elkészítése Pofonegyszerű, És Nagyon Rövid Idő Alatt Tálalható:

Keverd össze a mákot, szódabikarbónát, fahéjat, vanília őrleményt és az eritritet. Egy tálban verd fel a tojásfehérjéket, majd egy másikban a tojássárgáját is. A sárgáját ezt követően óvatosan add hozzá a fehérjéhez, majd pedig a száraz, mákos összetevőket is.

Öntsd az elkészült masszát egy kisebb tepsibe, szórd meg a meggyel és mehet is a sütőbe. 180 fokon kb. 30 perc alatt készre is sül, erről mindenesetre egy villa segítségével győződj meg azért.

Forrás: https://peakshop.hu/

JÓ ÉTVÁGYAT!

Köszönjük a képek beküldőjének, Huszár Ildinek ezt a gyönyörű látványt! Gratulálunk!

 

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás