A kókuszolaj felhasználási módja

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!  

    


 

Száraz bőr, elvágott ujj, fájós has? Ezekre mind gyógyír lehet egy csepp kókuszolaj! A kókuszolaj nem túl drága és természetes anyag.

Nézzük mire lehet felhasználni!

KÓKUSZIZMOK

A kókuszolaj bizonyítottan serkenti az anyagcserét, javítja a pajzsmirigy működését, és megemeli az energiaszintet, melyek segítenek csökkenteni a nem kívánt zsírok felszívódását, miközben növeli az izomtömeget.

SEBKEZELŐ KENŐCS HELYETT KÓKUSZOLAJ

A különböző helyeken keletkező karcolások, sebek, vágások, apró sérülések bár nem fájnak nagyon, de kellemetlenek. Ennek megfelelően szeretnénk, ha minél hamarabb eltűnnének. A kókuszolaj a bekenés után vékony réteg alkot, ami kémiailag kívülről védi a sebeket a portól, a baktériumoktól és a vírusoktól. A kókuszolaj felgyorsítja a gyógyulási folyamatot a zúzódásoknál. Az sem hátrány, hogy az illata is sokkal kellemesebb, mint a gyógyszertári kenőcsöknek.

KEND A HAJADRA

Több ezer forint egy hajápolóért? Nem biztos, hogy kell ennyit költenünk! A kókuszolaj nagy tápértékkel rendelkezik, ami a hajadnak is jót tesz. Masszírozd a fejbőröd rendszeresen kókuszolajjal, és búcsút inthetsz a korpának! Ez biztosítja sérült hajad számára a nélkülözhetetlen fehérjéket. Sok drága hajápoló termék tartalmaz kókuszolajat. Forrás:egeszseges.club

Jó minőségű kókuszolaj itt!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket