Boldog Szülinapot Testszerviz!

A Testszerviz idén június 15-én ünnepli 6. születésnapját. Egy cég, vállalkozás életében az első 5 év kritikus, a mérések alapján az első 5 évben az induló vállalkozások 70-80%-a be is zár.

Ezért is remek dolog 6 évesnek lenni, mert a fent említett kritikus időszakon bőven túl vagyunk.

És nem csak túl vagyunk, hanem egy apró irodából indulva mára szép eredményeket mondhatunk magunkénak. És ez még csak a bemelegítés volt.

S hogy mi is volt a bemelegítés számokban?

Szolgáltatásunk

Mára több, mint 3.000 ügyfelünk váltott életmódot véglegesen a Testszerviz Prémium Program és kiváló konzultánsaink segítségével.

3.000x3 hónap, összesen 9.000, évekre lefordítva 750 év munkája van konzultánsainknak ebben.

Évente átlagosan 500 ügyfél, ami munkanapokra vetítve napi 2 átlagosan.

Ma Magyarországon 20, Erdélyben 10, Romániában 2 konzultánsunk dolgozik naponta azon, hogy rendbe hozzuk mindazt, ami évek alatt elromlott a testben.

Mivel programunk nem fogyókúra, hanem életmódváltás, ezért csak mellékesen jegyzem meg, hogy a program ideje alatt ügyfeleink 12.000 kilótól is megszabadultak.

Testszerviz Tudástár

6 év alatt megjelent 7 könyvünk Kulcs a testhez, Hormonokhoz, Tápanyagokhoz, Immunrendszerhez, Stresszoldáshoz, Cél a 100 év!, Élet írta szakácskönyv címmel. Összesen saját értékesítésben 15.000 könyv talált eddig gazdára és segít az olvasóknak!

A Kulcskönyvek már online letölthető formában is megjelentek, ezzel is támogatva tudásmegosztás törekvésünket.

Életminőség tesztünket 30.000 ember töltötte ki, akikkel mind személyesen beszéltünk és kaptak segítséget függetlenül attól, hogy elkezdték-e a programot.

Honlapunkat naponta 13-15.000 ember keresi fel, ahol 700 témába illő blogcikkből, 700 egészséges receptből válogathatnak. 450 ügyfelünk vállalta, hogy névvel, fényképpel mutatja be sikerét, hogy mások is kedvet kapjanak a változtatáshoz.

A közösségi médiában jelenleg 73.000 követőnk van, számuk napról napra növekszik. Ezek valódi követők, akiket érdekel az egészséges életmód és táplálkozás és bizalmat szavaztak nekünk, örömmel olvassák mindazt, amit megosztunk.

Az idén elindult szintén a tudásmegosztás jegyében a Testszerviz Online Tudástár sorozat. Videós tanfolyami sorozat ez, melynek első darabja az Őrizd meg a fogaidat! címmel a helyes fog és szájápolásba enged betekintést. Ezek a tanfolyamok mind gyakorlatiasak, csinálni kell őket, az elméleti tudás és megértés mellett az alkalmazás van előtrében. Az idén 12 részt tervezünk a helyes életmód témájában (mozgás, vitaminok, hormonok, táplálkozás, immunrendszer helyreállítása, stressztűrő képesség növelése, irodai és otthoni torna, mozgáskészlet tréning stb). Az elmúlt 6 év tengersok tudását, tapasztalatát összeszedve készült valódi szakemberek előadásában.

Testszerviz Prémium Termékek

Biztosan állíthatjuk, hogy az egészséges életmód témájában az egyik legértékesebb webáruházat hoztuk létre Testszerviz Prémium Webáruház néven. 2.000 válogatott, ellenőrzött, kiváló minőségű terméket gyűjtöttünk össze. Az elképzelés ma is él:

Adjuk a testnek, amire szüksége van és nem adjuk, amire nincs!

Ennek jegyében büszkén elmondhatjuk, hogy bármi, ami a webáruházban megtalálsz a test számára megfelelő! Nem kell címkéket olvasgatni, csak azt kell nézned, hogy mire van szükséged. Élelmiszerek, tisztítószerek, tisztálkodószerek, vitaminok, szuperélelmiszerek, ásványi anyagok, lisztek, olajok, fog és szájápolási termékek és mindenből a Prémium kategória. Az áraink pedig a hétköznapok pénztárcájához mértek!

Testszerviz a munkavállalókért

Közel 1 éve indult útjára egy új üzletágunk a Wellbeing – munkahelyi jól-lét. Célunk az, hogy vállalatoknál munkavállalóknak segítsünk hasznos eszközökkel abban, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben, hatékonyabbak legyenek a munkában és az életben egyaránt. Egy átfogó állapotfelmérést követően előadások, szemináriumok, kiscsoportos műhelymunkák, és még 56 egyéb eszközzel indítjuk el őket a helyesebb életmód felé. 1 év alatt 2.500 munkavállalóval dolgoztunk együtt. 

Amire büszkék vagyunk még…

És amire a legbüszkébbek vagyunk, hogy az elmúlt hónapok válságos időszakát sikeresen túléltük és egyetlen pillanatra sem hagytuk, hogy álmaink – segíteni rengeteg embernek – széthulljanak.

Itt voltunk, vagyunk és leszünk is!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket