De én nem fogyni akarok!!!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az egyik Facebook követőnk írt egy nagyon kedves bejegyzést:

„Nagyon szeretem az oldalt, sok cikket olvasok a blogból, hasznos. Ugyanakkor általában azoknak szól, akik fogyni akarnak. Én pedig pont nem fogyni akarok, hanem felszednék pár kilót. Nem zsírt, hanem izmot.”

És mennyire igaza van. Az életmóddal kapcsolatos oldalak sokszor azokat célozzák meg, akik valamilyen túlsúllyal küzdenek.

A Testszerviz alapfilozófiája ettől gyökeresen eltér. Mi a test dinamikus egyensúlyának helyreállításával foglalkozunk, azzal, hogy a test ismét megfelelően működjön. És ebbe természetesen beletartozik az is, hogy ideális a súlyunk. Nem túl sok, nem túl kevés, hanem pont annyi, amennyi kell.

Gyakran hallom: „Milyen jó xy-nak, annyit ehet és azt amit csak akar, mégsem hízik meg, nézd milyen vékony.”

Hát szeretnék egy tévedést azonnal eloszlatni. Egyáltalán nem jó neki. Az előbbi nem azt jelenti, hogy minden rendben van nála. Ha olyanokat eszik, amik a testet rombolják, akkor az övét is rombolni fogják. Az ilyen embereknél a felszívódással, a bélflórával komoly gondok lehetnek. A civilizációs betegségek, például a cukorbetegség őket is fenyegetheti.

De én nem fogyni akarok!!!

A testnek azt kell adni, amire szüksége van. És nem hatalmas mennyiségű cukor, csoki, gyorsan felszívódó szénhidrát, cukros üdítő.

A Facebook követőnknek teljesen igaza van és kérése jogos.

Ha a testeddel minden rendben van, akkor az emésztés, felszívódás is rendben kell, hogy legyen. A Testszerviz életmódváltó program az egyensúly helyreállítására törekszik. És bizony egyre több olyan ügyfelünk van, aki inkább súlyt szeretne növelni, nőiesebb formát szeretne, izmosabb testet, férfiasabb alkatot.

A programunk függetlenül attól, hogy milyen irányba szeretnél változtatni, működik. Ez nem fogyókúra, vagy hízókúra verseny. Az ideális testsúly elérése a program „mellékterméke”, fontos mellékterméke.

Ha te éppen súlyt, izmot szeretnél növelni, akkor neked is itt a helyed!

Válaszold meg az alábbi linken lévő kérdéseket és segítünk!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket