Életmód Puzzle

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az élet egy kirakós játék. Egy óriási kép, amiben rengeteg minden van. Munka, család, megélhetés, karrier, vágyak, amiket el akarunk élni, célok, anyagi eszközök, lakás, ház, autó, tanulás, szerelem, és ármánykodás, kommunikáció, más emberek, barátok nehézségek, örömök, pihenés és nyaralás és még ezernyi apró, vagy nem apró dolog.

A kirakóshoz szükséges eszközök, elemek itt vannak körülöttünk, látjuk őket és van esély arra, hogy valami értelmeset rakjunk ki.

A kirakós közepében mi magunk vagyunk. Egyben részei a puzzle-nak, másrészt a kirakói. Csak rajtunk múlik, hogy milyen lesz a kép a végén. Derűs, vidám, öröm ránézni féle, vagy borús, szomorkás, jobb lenne újat kezdeni.

A boldogság az, amikor az elemek szépen, harmonikusan illeszkednek egymáshoz, minden a helyén van, minden passzol és a kép teljes. Ha valamelyik elem kiesik, vagy nem oda illő, a kép zavarossá válik és nem élvezhető úgy, ahogy azt kellene. És ilyenkor a legjobb, ha azonnal nekilátunk és helyre tesszük a dolgokat és újra nyugalom és béke van.

Most gondold el, hogy te vagy az egyik részecske (a legfontosabb) és nem vagy jól. Nem illeszkedsz a képbe. Ráadásul ebben a nem túl jó állapotban igyekszed összerakni a kép többi részét. A kép nem fog összeállni és nem az egyéb részek miatt, hanem miattad. Ha fáradt testtel, nehéz mozgással, állandó testi panaszokkal akarod ezt a kirakóst játszani, ne csodálkozz, hogy nem lesz a kép megfelelő.

Első lépésként magadat kell rendbe hoznod és ezt a darabját a puzzle-nak megfelelő állapotba hozni. Ha nem, akkor az egész kép olyan lesz, mint te.

  • Fáradt anyuka, akinek nincs energiája a gyerekre.
  • Nyűgös munkatárs, akinek az a legnagyobb gondja, hogy fájnak az ízületei.
  • Nehezen mozgó apuka próbál lépést tartani az örökmozgó csemetével.
  • Energiáját vesztett ügyvezető, aki próbálja a céget előre taszigálni.
  • Emésztési problémáival foglalkozó titkárnő, akinek bármit mondanak, semmit nem hall meg.
  • A fejfájós pedagógus, aki a te gyermekedet oktatja türelmetlenül.
  • A stresszes sofőr, aki a frászt hozza a közlekedőkre.
  • A kövéren kínlódó ügyintéző, akinek te egy púp vagy a hátán.

Ez a kirakós ma sokak életében. Nem ilyet akartak, ilyen lett. És mi lenne, ha nem ilyen lenne? Lehetséges, hogy ezen változtass. Az első darabon, magadon kell kezdened és a kép azonnal derűsebb, élvezhetőbb lesz.

Vágj bele, vagy kínlódj tovább! Ez a te döntésed!

Örömmel megmutatunk neked egy lehetséges utat. Aztán el tudod dönteni, hogy ez a tiéd-e!

Ehhez csak az kell, hogy nézd meg mi a Testszerviz életmódváltó út! Start!

Klikk ide!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket