A hatékony fogyás titka, hogy magabiztosan ragyoghass a Nagy Napon

Minden nő vágya, hogy esküvője napján a legjobb formáját nyújthassa. A tökéletes ruha, a profi smink és frizura mind ezért vannak, ám sokan kezdenek komoly fogyókúrába is az esküvőt megelőző néhány hónapban. Azonban, ha a hatékony fogyás a célod, nem az a megoldás, ha három hónapig koplalsz, hanem hogy egy élethosszig is fenntartható, egészséges és tudatos életmódra térsz át.

Mi a hatékony fogyás titka?

Fogyni akkor tudsz, ha szervezeted több kalóriát éget el, mint amennyit beviszel. Nem mindegy azonban, hogy milyen ételekkel viszed be ezeket a kalóriákat és az sem, hogy milyen fogyókúra árán teszed azt. Ha szigorú kalóriaszámolásba kezdesz, elérheted a célod esküvőd napjára, de abban is szinte biztos lehetsz, hogy amint visszaállsz „normál étrendedre”, a kilók vissza fognak jönni.

Hogyan érheted el az álomalakot?

Tudatossággal és kitartással, a többiben már segít a Testszerviz. Ahhoz, hogy ki tudd alakítani a hosszú távon is fenntartható életmódod, meg kell értened az alapjait és fokozatosan át kell szoktatnod magad.

Életed egyik legmeghatározóbb napjának közeledte remek motiváció lehet ennek az elkezdéséhez. Az optimális és hatékony fogyás érdekében időben kezdj neki, a leadni kívánt kilók számától függően már 3-6 hónappal, akár egy évvel a Nagy Nap előtt.

Az eredmény pedig nem csak az alak lesz, amire mindig is vágytál, de egy sokkal egészségesebb, energikusabb élet is. Lényegében kívül-belül jó formába kerülsz, nem csak az esküvőre, hanem a házaséleted idejére is.

Ezután már csak meg kell találnod álmaid menyasszonyi ruháját!

Miután elérted az alakot, amire vágytál, jöhet a ruha felkutatása, amiben megmutathatod új önmagad! Ha korábban igyekeztél rejtegetni alakod, most itt az ideje, hogy válassz egy testhezálló vagy egy lengébb, lágy esésű ruhát, amiben elismerő pillantások közepette vonulhatsz végig a sorok között.

Az ideális ruha fellelése persze szintén nem egyszerű feladat, mind fazon, mind stílus és szín tekintetében akkora a választék, hogy már épp a bőség zavara teszi bonyolulttá. Ahelyett, hogy sorra járnád a szalonokat, spórolj meg időt és keress egyszerűen Magyarország legnagyobb esküvői adatbázisában. Az Esküvő Online esküvőszervező platformja több ezer szolgáltatót tömörítő adatbázissal lesz segítségedre. Akár kölcsönöznéd, akár külön terveztetnéd és varratnád, az ideális esküvői ruha itt vár rád.

Emellett ráadásul praktikus szervezési funkciókat is találsz az oldalon, mint például az ingyenesen használható ültetési rend tervező és az italkalkulátor, de akár még saját esküvői honlapot is tervezhetsz.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket