Honnan hová? 5 éves a Testszerviz!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Testszerviz 5. születésnap

A cégek 60%-a az alakulás első évében be is zár. Ha túlélik ezt, akkor minden évben növekszik a túlélési esélye. Az 5. év után már nagy a valószínűsége, hogy életképes, van értelme, és további növekedési pályára állítható.

A Testszerviz 2019 június 15-én tölti be az ötödik évét. Túléltük az első öt évet. Mit túléltük? Fantasztikusan megéltük.

Időnként érdemes egy pillanatra megállni és visszatekinteni a megtett útra. Aztán a röpke pillanat után szemünket újra a célokra kell függesztenünk.

Mi történt az eltelt időszakban, honnan hova jutottunk?

Egy kolléganőmmel egy kis irodai szobában – kb 15 nm – kezdtük a Testszerviz szolgáltatást. Az első ügyfelünknél örömünnepet ültünk, nagyon boldogok voltunk. Aztán jöttek mások és az első lezárta a programot, remek sikerrel.

A Testszerviz Prémium programot folyamatosan tökéletesítettük, tapasztalatokat szereztünk, elkezdtünk hírt adni magunkról a közösségi oldalakon, bárhol, ahol megjelenhettünk. Előadások, bemutatkozók, rendezvények, minden, ami segített közvetíteni, hogy kik vagyunk, mit csinálunk és mi a célunk.

Pár hónap után az egyik ügyfelünk a program zárását követően megjegyezte, hogy ő szívesen foglalkozna ezzel, van-e lehetőség konzultánssá válni.

Összenéztünk kolléganőmmel és azt találtuk mondani – Természetesen! És elindult a képzés. Megcsináltuk a képzési anyagot, lektoráltattuk, szakmai szemmel átvizsgáltattuk, megszületett a Testszerviz Akadémia – Konzultáns Képzés.

Jöttek az ügyfelek, már egymást hozták, jöttek a képzősök, elkezdtek konzultálni, szóval szépen haladt a dolog.

Majd jött egy erdélyi fickó, aki sikerrel vette az életmódváltást és megkérdezte: Lehetne ilyen Erdélyben is? Hát persze – mondtuk és megszületett a Testszerviz Románia.

Aztán ügyfeleink elkezdték beküldeni, hogy mit esznek, főznek és hogy a konzultáns mit szól hozzá. Mások pedig recepteket követeltek. Így született meg az Élet írta szakácskönyv. Meglepően nagy sikert aratott.

Újabb ügyfelek, újabb konzultánsok és újabb könyvek. Kulcs a testhez, Kulcs a hormonokhoz, Cél a 100 év!, Kulcs a tápanyagokhoz, Mozgáskészlet tréning és oktató videó. A mai napig 12.000 könyvünk találta meg értő és használó olvasóját.

A 4. éveben elértük a 2.000 sikeres ügyfelet, mire a születésnapunk eljön a 30.000 lájkolót a Facebook oldalunkon. Konzultánsaink oldalaival együtt 80.000 aktív követőnk van. Életminőség tesztünket, mely ingyenes konzultációra jogosít 16.000 ember töltötte ki.

Ügyfeleink kérésére létrejött a Testszerviz Prémium Webáruház, ahol 500 minősített, általunk kipróbált és a Testszerviz technológia elveinek megfelelő terméket gyűjtöttünk össze.

Magyarországon 30, Erdélyben 13 konzultánsunk segít embereknek abban, hogy elinduljanak az életmódváltás számukra megfelelő útján.

100-nál is több előadás, 5.000 részvevővel, ahol azonnali segítséget kaptak a hallgatók a helyes életmód felé való induláshoz.

2018-ban új szolgáltatás indult a Testszerviz Wellbeing Program, mely kifejezetten cégeknek szól. Abban segítünk, hogy a munkavállalókat jobb fizikai állapotba hozzuk, hatékonyabbak, termelékenyebbek, egészségesebbek, energikusabbak legyenek, jobban érezzék magukat a bőrükben. Ezen a programon 2019 január óta több, mint 500 lépést tettek meg különféle cégek munkatársai.

2014. június 15-én 15 nm-es iroda, 2 ember munkájával indultunk. Ma 50 ember dolgozik azon, hogy a Testszerviz küldetés szerint segítsünk az embereknek az életmódváltásban.

És nincs megállás, a növekedés egyre gyorsabb, az elkövetkező éveket már megterveztük, megyünk, hogy küldetésünket teljesítsük!

„Emberek sokaságának segíteni abban, hogy a Testszerviz technológiával és anyagokkal, valamint aktív konzultánsi közreműködéssel elinduljanak egy jobb életminőséget lehetővé tévő helyes és tudatos életmód felé, amely elvezetheti őket egy hosszabb, sikeresebb és boldogabb élethez”

5 éves a Testszerviz!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket