Kulcs a karrierhez

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Ön mit gondol, min múlik a karrierje? És hogy függ ez össze az egészséggel?

Sajnos kevesen tartoznak azon szerencsések közé, akik őszintén szeretik a munkájukat és jól érzik magukat a munkahelyükön. Hasonlóan kevesen elégedettek a testükkel, és egészségükkel.

A jó hír, hogy mindkettő cél teljesen reális és elérhető, és közös bennük, hogy semmi más nem kell hozzájuk csak egy kis tudatosság, munka, és persze nem árt szakértő segítséget igénybe venni.

Azt már tudják, hogy a Testszerviz szolgáltatásai miként támogatják az ideális test és egészségügyi állapot elérését, most bemutatjuk, mi a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a karrierjük fellendítésének.

Beck Zsolt 15 éve van jelen a toborzás-kiválasztás területén, fejvadász cége több ezer álláskeresőnek segített megtalálni álmai munkahelyét. Most a Kulcs a karrierhez c. könyvben foglalt össze mindent, amivel sikerrel nyerhetjük el az ideális pozíciót.

A könyv segítséget nyújt egészen a célkitűzéstől, az állásportálokon való tájékozódáson át a bértárgyalásig. Olyan titkokat, praktikákat oszt meg az olvasóval, amelyeknek hála biztosan nem marad válasz nélkül a pályázás, vagy amelyekkel akár keresnünk sem kell, minket találhatnak meg az állásajánlatokkal.

A Kulcs a karrierhez könyv most kedvezményes ajánlatunkkal elérhető, kattintson ide a részletekért, és dolgozzon végre olyan helyen, amire mindig is vágyott!

Kulcs a karrierhez

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket