Kulcs a stresszhez

A mai ember élete csupa stressz. Mindennapos küzdelem a túlélésért, a munkánkért, konfliktusok a családban, a hétköznapi életben, a munkahelyen, iskolában, nem várt külső körülmények (pl járványok), gazdasági hatások és ezer szüntelenül jelen lévő stresszforrás. Nem lehet a stresszt kizárni az életünkből. Ugyanakkor érezzük, hogy milyen rombolóan hat ránk. Lehet ezzel valamit kezdeni? Lehet, hogy a stressztűrő képességet fejlesszük? Lehet, hogy a stresszel együtt élhetünk úgy, hogy nem tesz tönkre bennünket? Van egyáltalán megoldás a stressz kezelésére?”

Legújabb Kulcs könyvünk erre keresi a válaszokat és meg is találja!

A Kulcs könyvsorozat legújabb 5. része Dr Kricsfalvi Péter szakértő tollából „Kulcs a stresszhez” címmel jelent meg.

Dr Kricsfalvi Péter Batthyány-Strattmann László-díjas belgyógyász – reumatológus – természetgyógyász, a Testszerviz mentora és szakmai lektora, a téma avatott szakértője már 15 évvel ezelőtt nagysikerű könyvet írt ebben az örökzöld témában (Stressz a lelke mindennek – Dimenzió Egyesület kiadásában). Akkori könyve több ezer embernek segített a stressz kezelésében, a stressztűrő képesség növelésében, egy kiegyensúlyozottabb élet elérésében. Az eltelt 15 évben új kutatások, vizsgálatok, tapasztalatok születtek a témában, így ennek az új könyvnek szakmai aktualitása is van.

 

Dr Kricsfalvi Péter a jelenkor legfrissebb kutatási adatait, több évtized orvos szakmai tapasztalatait felhasználva egy különleges remekművet alkotott meg.

A mostani könyve mindenekelőtt megértést ad a stressz működési elveiről, a stresszt kiváltó okokról, illetve annak mentális és fizikai hatásairól. A könyv részletesen leírja azokat a tüneteket, melyek a felfokozott stresszt jelzik. Majd számos jól használható eszközt ad az olvasó kezébe, amivel a magas stresszszintet kezelni tudja, a stressztűrőképességet növelheti.

Helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, nem megfelelő regenerálódás, környezeti hatások, mentális túlterheltség, konfliktusok a mindennapokban, külső körülmények, amikre nem vagyunk hatással és még hosszasan sorolhatjuk azokat a területeket, melyekre a könyv olvasói választ kapnak.

Gyakorlatias, friss, eszközökkel és technikákkal, javaslatokkal teli kézikönyv ez, mely segít felismerni a stresszes működés tüneteit, okait, majd segít leküzdeni azokat.


 

"Nagyon tetszik a könyv! Beleolvasva azon kaptam magam, hogy nem tudom letenni!

Nagyon részletesen és alaposan van kifejtve minden zegzuga a stressznek, a reakciónak és a fejlődésre gyakorolt hatásoknak!

Ugyanakkor gyakorlati eszközöket, megoldásokat ad realista megvilágításból!" - Dr. S.R. 

Nyomdai változatot kérem!                          E-könyv változatot kérem!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket