Kulcs a testhez könyv - 4. Az emésztőrendszer

4. Az emésztőrendszer – mi történik a lenyelt falattal?

A fejezet első bekezdéseiben ez olvasható: „Annak érdekében, hogy az Olvasó pontosan megértse a saját testének a működését, fontos tisztázni, milyen élettani folyamatok történnek az elfogyasztott étellel.

A gyomor, a belek állapota számos panaszt okozhat, és ezeknek a szerveknek az állapotát jelentős mértékben befolyásolja az elfogyasztott étel és ital.

Mivel minden ember saját maga alakítja ki az étrendjét – általában a megszokások és a reklámok hatására – ez az a terület, ahonnan kiindulva a legkönnyebben támogatható a szervezet működése.”

Ez a képekkel illusztrált fejezet részletesen leírja miként működik az emésztőrendszerünk, mi történik a testünkben, miután a szánkba került az étel vagy az ital. Ez nem csak egy „iskolás ismertető”, hanem olyan érdekes összefüggésekre rávilágító fejezet, hogy mitől függ a jólakottság vagy éhségérzet, milyen enzimek és hormonok kapcsolódnak az emésztés folyamatához, és milyen következményei lehetnek annak, ha valakinél felborul az étrendi mértékletesség.

MEGRENDELNI ITT TUDOD! Már utánvéttel is!

ELEKTROMOS FORMÁBAN ITT ÉRHETŐ EL!

Kulcs a Testhez - Testszerviz könyv

Kedves Érdeklődő!

A Kulcs a testhez könyv értékesítése elindult.

A könyv ára 5250 Ft.-

ITT TUDOD A KÖNYVET MEGRENDELNI!

ELEKTROMOS FORMÁBAN ITT ÉRHETŐ EL!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás