Kulcskönyveink kézikönyvek!

Ma, amikor kevés időnk van olvasására, könyvek forgatására, a helyzet azt kívánja meg, hogy az egészséges életmód témájában kézikönyvek álljanak rendelkezésre.

Olyanok, amiből akár egy fejezetet kiragadva is azonnali segítséget kapunk. Nem kell egyben olvasgatni, nem kell, hogy egy kiragadott fejezet csak akkor legyen érthető, ha előtte mindet elolvastunk.

Olyan könyvek kellenek, melyekben rövid, önálló fejezetek vannak, a tartalomjegyzékből kiderül, hogy melyik mire ad válaszokat. Ha pajzsmirigy problémám van, akkor ahhoz elég 1-2 fejezetet elolvasni. Ha az emésztőrendszerről, a cukorbetegségről, a regenerálódásról, bizonyos tápanyagfajtákról, az immunrendszerről akarok valamit megtudni elég legyen pár oldalt elolvasni.

Kulcskönyveink csomagban már akár 60%-os kedvezménnyel itt!

Kulcs könyveink nem folytatásos regények! Minden könyv minden egyes fejezete egy problémakört jár be, és ad gyakorlati eszközöket a megoldásukra.

Egy fejezet elolvasása pár perc, és azt olvasom el, ami éppen érdekel. Olyan ez, mint egy „lexikon”, kiválasztom a kívánt szójegyzéket és kész, elolvastam, megértettem, alkalmazom.

A fejezetek önálló gyöngyszemek, önálló értékek. A Kulcs sorozat ebből a szempontból is kivételes.

Megnéztük, hogy a hazai könyvpiacon van-e egyáltalán hasonló, és büszkén jelenthetjük, hogy nincs.

Ez egy úttörő sorozat, aminek minden könyvet olvasni tudó ember birtokában kell, hogy legyen. Ott van a polcodon vagy a számítógépeden, telefonodon, és ha kell, előkapod, pár perc a témáról és tudod, hogyan kezeld.

Ez adja a különlegességét. És persze egyszerűen érthető, nincs tele érthetetlen orvosi, vagy szakmai szavakkal, nem bonyolítja túl a dolgokat, bárki megértheti azt, amit olvas.

Egy igazi tudástár, egy igazi kincsesláda, egy igazi segítség a megfelelő életmód kialakításához, az egészség visszaszerzéséhez.

Olvasd magad egészségesre!

Kulcskönyveink csomagban már akár 60%-os kedvezménnyel itt!

Kép forrása: www.freepik.com

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket