LASSÚ GYILKOS: A KENYÉR!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Néhány évvel ezelőtt a híres kardiológus, Dr. William Davis megdöbbentő felfedezést tett. Az orvos 2. típusú cukorbetegséget kapott, amely betegség végül vaksághoz, amputációkhoz és halálhoz vezethet. Tudta, hogy a 2-es típusú diabeteszes kezelések közül egyik sem gyógyítja meg a betegséget, csak a tüneteket kezeli. Még a szigorú diéták is, amit gyakran ajánlanak az orvosok és a kórházi dietetikusok messze elmaradnak a céltól: a betegség hatékony megállításától.
Davis hitte, hogy a betegség visszafordítható és kiterjedt kutatást kezdett, hogy felfedezze a megoldást. És megtalálta a választ: a búzában.

A búza elősegíti a rák, a cukorbetegség, és az elhízás kialakulását.

A régi közmondás, “mindent csak mértékkel”, igaz. De a modern ember ezt elfelejtette. A kérdésekre a válasz a búza túlzott fogyasztásában lehet, ami benne van nyilvánvaló élelmiszerekben, mint a kenyér, gabonafélék és tészták, de gyakran sok csomagolt élelmiszer rejtett összetevője is lehet. A túl sok búzát tartalmazó tészta is veszélyes lehet.
A búza egyik összetevője drasztikusan megemeli a vércukorszintet. Évtizedes állandó bevitele általában károsítja a máj funkcióját. Ettől az túlterhelt lesz és folyamatosan azon fog dolgozni, hogy kiegyensúlyozza a hirtelen emelkedő vércukorszinteket. Ez egyenes út a 2. típusú cukorbetegséghez.

A kenyér lassú gyilkos

Rejtett időbomba: az amilopektin A Ez egy komplex, gyorsan asszimilálódó szénhidrát. Davis szerint, két szelet teljes kiőrlésű kenyér 6 teáskanálnyi cukor elfogyasztásával egyenértékű. A vércukorszint jobban megemelkedik, mint egy tábla csoki elfogyasztása után. 

A népszerű san francisco-i táplálkozástudós és személyi edző, Caitlin szerint: A búza jelentős veszélyek forrása.

Azon kívül, hogy gyomorégést válthat ki és megzavarhatja az egész emésztőrendszer működését, Caitlin kutatása azt is feltárta, hogy:

  • Túl sok búza hatással van a koleszterinszintre.
  • Ösztönzi a női nemi hormonok termelődését, miközben csökkenti a tesztoszteron mennyiségét. Ez pedig a férfiaknak rossz hír, mert a búza hatékonyan nőiesíti őket.
  • Megnövekszik tőle a has, a szívre ülő zsírtartalom pedig szívrohamhoz vezethet.
  • A gabona lektineket is tartalmaz, ami tulajdonképp egy mérgező anyag, amely károsítja a vékonybeleket.
  • Megzavarhatja az agy neurotranszmitter termelését (mint például a szerotonin) és depressziót, dührohamot vagy akut szorongást eredményez.

Felmerül a kérdés tehát: lassú öngyilkosság lenne a kenyérevés?
Forrás: naturahirek.hu

Elképzelhetetlennek tartod, hogy kenyér nélkül étkezzél?
Van megoldás, életvitel váltás a testszerviz programmal.

INFÓK ITT!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket