Létfontosságú adatok a túléléshez

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Ma már egyre inkább azon a véleményen vannak virológusok, orvosok, kutatók, hogy ha a járvány le is csökken, újabb és újabb hullámokban bukkan fel.

Elég egyetlen fertőzött ember, hogy ismét elinduljon „világhódító útjára”. Az ellenszer kifejlesztése és tömeges alkalmazása még hosszú idő, így a népesség jelentős része át fog esni ezen.

A cél most az, hogy ne egyszerre tömegek fertőződjenek meg és terheljék meg az egészségügyi rendszereket, hanem „egyenletes” legyen a terhelés.

És ami legalább ennyire fontos, nem tudhatjuk, hogy mikor következik be egy újabb vírus, egy újabb járvány.

Ezeket az információkat hallva, most arra rendezkedjünk be, hogy egész életünkben rettegnünk kell? Egész életünkben azt figyelni és azon idegeskedni, hogy mikor jön az újabb járvány?

Egy ilyen élet valószínűleg nem lenne több, mint küzdelem a túlélésért, az életben maradásért. Meg lehet szokni. El lehet viselni.

A kérdés az, hogy hosszútávon akarunk-e ilyet.

Vagy felvesszük a kesztyűt egyenként, mindenki a magáét és elkezd cselekedni. Állandóan védekezni? Állandóan rettegni? Állandóan feszülten figyelni, hogy mi jön?

Nem! Inkább „TÁMADÁS”! Hogyan? Hát nagyon egyszerűen.

Visszaállítjuk a testünk megfelelő védekezési rendszerét! Visszaállítjuk az összezavarodott immunrendszerünket! Helyrehozzuk a testünk dinamikus egyensúlyát! Ütésállóvá faragjuk és egyszer és mindenkorra erőssé, egészségessé tesszük.

A jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy nincs más jövőbe mutató megoldás. Most otthon vagy. Most tudsz magaddal foglalkozni. Olvasd magad egészségessé! Edd magad egészségessé! Változtassunk az életmódunkon, vagy nekünk annyi!

Várhatjuk, hogy majd mások megoldják helyettünk egy oltással a vírus dolgot. Lehet! Ezt, ami most van. És ami jövőre, vagy azután, vagy 3 év múlva jön?

Már attól jobban érzed magad és kevésbé lesz borús az élet, hogy elkezdesz valamit tenni. És nem a bizonytalan, mindennapi passzív várakozás őröl fel.

Már maga a döntés, hogy megpróbálok valamit tenni, önmagában jobb állapotot eredményez.

Mit tehetsz?

1. Olvass, tanulj és értsd meg az emberi testet, a hormonok működését, az immunrendszert, a táplálkozás alapelveit.

www.testszerviztudastar.hu

2. Alakíts ki személyre szabott életmódot, táplálkozási rendszert! Segítünk, csak válaszold meg az itt található kérdéseket!

Kérdések itt!

3. Szánj egy félórát arra, hogy meghallgasd, mit lehet tenni ebben a helyzetben, kérj segítséget! 

Életmód konzultáció

Lehet ezt halogatni, de minek? Mi fog változni, ha te nem változtatsz? Hát semmi! Akkor már inkább a valami!

 

Kép forrása: www.freepik.com

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket