Mi az a zsírégetés?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A rejtély feltárul...

Részlet a Kulcs a zsírégetéshez című könyv 2. fejezetéből

Mivel ez a könyv a zsírégetésről és a zsírraktározásról szól, így a legjobb lesz, ha a zsírégetés egyszerű meghatározásával kezdem ezt a fejezetet.

A zsírégetés a testünkben lejátszódó olyan energiát szolgáltató folyamat, amikor a sejtjeink a testünkben már meglevő vagy az ételként elfogyasztott zsírból vagy olajból nyerik az energiát.

Az ehhez hasonló másik energiát adó folyamat az, amikor a sejtjeink a vérből a sejtekbe bejutó vagy már a sejtekben elraktározott cukorból állítanak elő energiát. Ezt hívják cukorégetésnek.

Ha most a könyv olvasásakor a kezünk ügyében van egy túróstáska vagy lekváros bukta, ami egy közkedvelt, kelt tésztás péksütemény, akkor bizony ezek a finomságok nem a zsírégetés és a testsúlykontroll barátai.

Ezt nem a túró vagy a vaj miatt írom. Ahogy a töpörtyűs pogácsa sem az, de ez megint csak nem a töpörtyű miatt van.

Így már azt hiszem kezd derengeni, hogy a népszerű zsíros kenyér sem lesz a barátunk, és nem a disznózsír miatt.

Így már jó eséllyel megtippelhető, hogy a fenti három péksütemény a zsírégetést lehetetlenné tevő közös összetevője csak a tészta lehet, és nem a benne levő só, hanem a megőrölt gabonamag, a liszt miatt.

A zsírégetés és a cukorbőséges étrend kizárja egymást. A cukorbőség alatt most a sok keményítőben gazdag ételekről, élelmiszerekről is értek.

Ezek az ételek és élelmiszerek a zsírégetés helyett a zsírraktározást, azaz végső soron a testsúlyunk gyarapodását segítik elő.

Az egyik alapvetőnek tartott ételösszetevő tápanyagunkat a szakemberek szénhidrátoknak nevezik. Ez az elnevezés a különféle cukrokat jelent. A keményítő a növények cukorraktára, azaz sok, összecsomagolt cukorból áll, amit az emésztésünk a számunkra hasznosítható kis részekre bont.

Ha tehát a szénhidrátokról beszélünk, akkor a különféle cukorfélékről van szó, ami lehet kocka- és a kristálycukor, vagy arról, ami benne van a krumpliban, rizsben és a sokféle tésztában, kenyérben is. Az ezekből készült ételekből elég sok cukor tud könnyen és gyorsan a szervezetünkbe bekerülni, ami cukorbőséget okoz.

Ennek a vérünkbe került cukornak a kisebb részét azonnal elégetjük, míg a nagyobb részét a májunk zsírrá alakítja, amit a testünk különböző részén raktározunk el.

A testünk a cukor helyett a zsírból is nyerhet energiát abban az esetben, ha létrejönnek azok a feltételek, amik a zsírégetéshez kellenek. Ekkor a cukor helyett az ételben vagy éppen a hasunkban (vagy akárhol máshol) a zsírsejtjeinkben elrakott zsírt használjuk fel az életben maradáshoz.

A zsírégetés feltételeinek ismerete adja meg a testsúlyunk kézben tartásának a kulcsát. Kulcs a zsírégetéshez könyvünk ezeket is megadja neked!

Kulcs a zsírégetéshez könyv korlátozott elővásárlási akció!

20% kedvezmény az elővásárlóknak!!!

Az életmódváltás újabb mérföldkövéhez érkeztünk. A Testszerviz „Kulcs…” sorozat újabb darabja jelenik meg 2021. november első hetében.

Ez a könyv napjaink egyik legnépszerűbb témájával, a zsírégetéssel és annak megoldásával foglalkozik. A legújabb kutatások, eredmények ismeretében biztonsággal mondhatjuk, hogy az egészséges és hosszú élet egyik alapja az ideális test. Ez a könyv remekül illeszkedik az eddigi Kulcs könyvekhez. Nem kiegészíti azokat, hanem újabb ismeretekkel, eszközökkel segít abban, hogy testünk védekező mechanizmusát jó formába hozzuk, tartsuk.

A könyv középpontjában a zsírégetés áll.

Körülötte, mint a tortaszeletek a vele összefüggésben lévő élettani területek. Alvás, táplálkozás, tápanyagok, stressz, regenerálódás, hormonok, mozgás, emésztőrendszer és a máj. Ezek a területek külön külön is meghatározzák a zsírégetés megvalósulását. És egymással is összefüggésben vannak.

Ha a körszelet darabjait rendbe hozod, a zsírégetés szédületesen beindul. Apránként, területről területre haladva elérhtesz egy remek fizikai állapotot, az ideális testet.

A területekről szóló fejezetek megértést, megoldásokat és tippeket adnak a terület rendbetételére.

Ez egy gyakorlatias kézikönyv! Végig vezet a helyes életmód felé, és megoldhatod vele napjaink egyik legégetőbb problémáját!

Hogyan veszítsük el a felesleges zsírt, hogyan legyen ideális a testünk!

Mindez egyszerűen, bárki számára érthetően, hasznos gyakorlati eszközökkel. Újabb lépésként a helyes életmód felé.

Előrendelés ITT!

Az elővásárlási akció részletei és feltételei:

Azoknak, akik a könyvet megrendelik a megjelenés előtti időszakban (2021 szeptember 15 - október 30. között) és ki is fizetik,

a könyv árából 20% elővásárlási kedvezményt adunk.

Így a könyv számukra 5250 Ft helyett most csak 4200 Ft. Az akcióban való részvétel feltétele a könyv akciós árának beérkezése az akciós időszakon belül.

Az akció mindössze 300 db könyvre vonatkozik. A 300 db megvásárlását követően az akciónak vége. Ezt követően már csak teljes áron lehet hozzájutni.

Az akció más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható. Az akciós könyv nem szerepel a Testszerviz egyéb könyvvásárlási akciójában (pl karácsonyi könyvcsomag, kulcs könyvcsomag stb).

A könyv nyomdai kivitelben jelenik meg, e-könyv formájában jelenleg nem tervezzük a kiadását!

A könyv ára nem foglalja magába a szállítási költséget.

A könyvet a megrendelők november első hetében kapják kézhez a megjelenést követően. A megjelenésről e-mailben kapnak tájékoztatást, valamint a www.testszerviz.hu oldalon, iletve a Testszerviz Facebook oldalán.

Megrendelés ezen az oldalon!

Ha bármilyen kérdésük van, kérem küldjenek egy emailt a testszerviz@testszerviz.hu címre.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket