MIÉRT KÖVÉR A TÉLAPÓ?

   TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!          


 

A Télapó, Mikulás valamikor egy teljesen normális testalkatú, fitt és csinos valaki volt. Mi már nem emlékezünk erre, mindössze a krónikákból tudjuk mindezt. Zsákjában általában almát, diót, mogyorót hordozott és ezeket adta ajándékba az arra érdemes gyermekeknek.

Ő maga is ilyeneket fogyasztott zömében és nagyon jól nézett ki.

Aztán egyre nagyobb igény lett arra, hogy az előbb említett gyümölcsöket, diót, mogyorót édességre cserélje. A gyermekek inkább csokoládét, cukrot, és és egyre nagyobb ajándékokat kezdtek követelni.

A közönség igény kielégítésére így Télapónak is változtatni kellett, ha a felé irányuló szeretetet, csodavárást nem akarta elveszíteni.

Miközben szánkójával hordta a temérdek édességet, ő maga is belekóstolt a zsákba és elkezdett először csak ritkán, aztán egyre sűrűbben nasizni.

Minél több édességet evett, annál többet kívánt. Aztán teljesen az édességek rabja lett. A nadrágszíján először egy lyukat, aztán még egyet kellett kiengedni. Majd évről évre új és nagyobb ruhákat kellett nekik varrni.

Kicsit lelassult, egyre nagyobb pocakot eresztett, egyre nehezebben bírta a zsákokat, kínlódott a lépcsőkön és háztetőkön.

Újabb rénszarvasokat kellett a szán elé fogni, hogy elbírják Télapó növekvő súlyát.

Egy szép napon arra ébredt, hogy elment a kedve az egész Télapósditól, nem akart már ajándékokkal bíbelődni, fáradt és öreg lett.

Meg sem fordult a fejében, hogy ez lehetett volna másként mindaddig, míg az egyik kis angyalkája be nem kukkantott az egyik Testszerviz iroda ablakán.

Mosolygós arcok, elégedett emberek, egyre csinosabb és energikusabb férfiak és nők néztek vissza rá.

Úgy gondolta, hogy éppen itt az ideje, hogy Télapó kapjon most valamit ajándékba. Az ajándék egy Testszerviz program volt.

Télapó életkedve pár nap után visszatért, a nadrágján az övet egy lyukkal beljebb húzta, fáradt derekát kiegyenesítette és energiát érzett, hogy újra szánra üljön és elinduljon a gyerekek felé.

Most már tudja, hogy a piros alma, mogyoró nem csak egy dal, hanem az, amit érdemes ajándékozni.

Nem akarja már, hogy elhízott gyermekek majszolják a csokit, hogy fáradtan üljenek az iskolapadban, hogy mozgásuk tunya legyen.

Ha azt akarod, hogy dinamikus, csinos, erős, kipihent és jó formában légy, kövesd Télapót. Neked is szívesen segítünk!


 

Ha érdekel, hogy mi történt a Télapóval a Testszerviznél, akkor

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket