Példák a magas életkor és az életminőség kapcsolatára

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Szabados Pál a „Cél a 100 év!” című könyv társszerzője néhány példát ír le a magas életkor és az életminőség kapcsolatára:

Ahogy egyre több ügyfél veszi igénybe a Testszerviz programot, úgy egyre változatosabb képet kaptunk a mai magyar emberek közérzetéről és életminőségéről. A jó hír az, hogy bárkinek a közérzete és életminősége javítható, és minden egyes ember előre lépését saját magához kell mérni.

A Testszerviz program és a „Cél a 100 év!” című könyvben leírt GO100 program egy olyan egymásra épülő utat kínál, amelyen folyamatosan haladva ezt a javulást el lehet érni.

Még manapság is szép számmal élnek olyan emberek a környezetünkben, akik annak ellenére, hogy már szépkorúak, azaz 60-70-80 felettiek, energikusan és szellemi frissességgel élik életüket.

Az egyik ilyen kiváló példa a magas életkort megélt közismert személyiségek közül az ország „Bálint gazdája”, azaz Bálint György (1919.), aki a jövő nyáron tölti be a 100. életévét, ma is aktív életet él. Isten éltesse őt erőben, egészségben!

Ki ne őrizné a szívében Göncz Árpád (1922–2015) emlékét, aki kiváló író, műfordító, valamint 1990. és 2000. évek között hazánk köztársasági elnöke volt. Ő 93 éven át élt aktív életet.

Bárdy György (1921–2013) kiváló színész 92 évet élt. Legismertebb filmszerepében az 1968-ban készült Egri Csillagokban Jumurdzsákként láthattuk. Az ő színészi pályafutásának az aktív évei 1945-től 2008-ig tartottak.

A „Cél a 100 év!” könyvvel szerzőként azt szeretnénk elérni, hogy nagyon sok Olvasónk élhessen meg tartalmas, aktív, hosszú és boldog életet.

Legyél felelős a saját testedért!

ITT TUDHATSZ MEG TÖBBET A CÉL A 100 ÉV KÖNYVRŐL!

Rippel Feri és Szabados Pál - Cél a 100 év!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket