Stresszmenedzsment a varázsszó

Napjaink egyik kedvenc szava a menedzsment.

Válság-menedzsment, vállalati-menedzsment, pénzügyi-menedzsment, egészség-menedzsment, menedzseljük a gyermek életpályáját és szinte bárhova odatehető ez a szó.

De mit is jelent? Menedzselni annyit tesz, mint folyamatokat végig kísérni, végigvezetni dolgokat egy meghatározott útvonalon, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

De akkor mi a stresszmenedzsment?

Ez nem más, mit elérni valahogy azt az állapotot, amikor a stressztűrő képesség magas szintű, amikor a stressz nem káros az életünkre, amikor képesek vagyunk úgy együtt élni vele, hogy nem tesz tönkre bennünket. Ez nem a stressz kiirtását jelenti az életből, mert az lehetetlen. Hanem azt jelenti, hogy képesek vagyunk a stresszt kezelni, uralni tudjuk a stressz okozta helyzeteket, felkészülünk rá és a mi kontrollunk alatt van.

Hogy ez lehetséges-e? Meggyőződésünk és az orvostudomány legújabb kutatásai szerint is igen a válasz!

Meg kell tudnunk, hogy mik a stresszfaktorok az életben, az életünkben. Meg kell tudnunk, hogy hogyan reagálunk rá mentálisan és testileg és meg kell tudnunk, hogyan érhetünk el olyan állapotot, amiben a stressz okozta hatások mérséklődnek. Mindez jobb alvást, magasabb energia szintet hatékonyságot, a stresszhormon szint gyors normalizálódását, a túlsúly csökkenését, az általános egészségi állapot javulását okozza. 

Dr Kricsfalvi Péter főorvos már 15 évvel ezelőtt nagysikerű könyvet írt ebben a témában. Nagy vállalatok dolgozói kapták meg és csodás változásokon mentek keresztül.

Kulcs a stresszoldáshoz című legújabb könyvében az elmúlt 15 év kutatásit, eredményeit és eszközeit rendszerezte, és öntötte olvasmányos, szórakoztató, tanulságos és gyakorlati tennivalókkal bővelkedő könyvbe.

A stresszt menedzselni kell! És most itt az eszköz is, hogy hogyan.

Enélkül nem lehetséges a mai világban talpon maradni, hosszú és egészséges életet élni.

Ne csak beszéljünk a stresszről, hanem menedzseljük!

Olvass bele!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket