Te kiugranál 5000 méterről ejtőernyő nélkül?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A fenti kérdésre az emberiség jelentős része gondolkodás nélkül nemmel felelne és teljesen igazuk is van. Kész öngyilkosság egy ilyen merésznek nem, inkább ostobának tűnő kísérlet. A normális reflex eleve tiltakozik ezek ellen. A gondolat, hogy pár másodperc múlva tompítás nélkül belecsapódni a földbe eléggé riasztó.

És mégis egy sereg ember ejtőernyő nélkül ugrik ki 5000 méterről. Egy „ejtőernyő” nélküli életmódot folytatnak, és zuhannak a „föld” felé hatalmas sebességgel. Persze ez nem olyan gyors, mint az előző halálugrás, nincs feltétlenül következménye pár másodperc, pár perc múlva, hanem hónapokig, évekig tart a zuhanás. A végeredmény ugyan az, becsapódnak mindenféle tompítás nélkül.

  • Fájó test
  • Betegségek
  • Gyötrelmes fizikai állapot
  • Állandó fáradtság
  • Energiahiány

És sorolhatnánk.

Te kiugranál 5000 méterről ejtőernyő nélkül?

Nem veszik észre, hogy a becsapódás egyre közelebb van és a vége nagyon csúnya lehet.

Minden nap, amit így ejtőernyő nélküli zuhanással töltünk közelebb visz a megsemmisüléshez.

Persze, amikor a becsapódás bekövetkezik, fogjuk a fejünket és fohászkodunk, hogy bárcsak visszacsinálhatnánk, bárcsak újra kezdhetnénk, bárcsak figyeltünk volna az intő jelekre.

Számomra az ejtőernyő nélküli zuhanás és a nemtörődöm életmód végeredményét tekintve ugyan az. Az egyik egy kicsit gyorsabb, hamarabb vége van, a másik lassabb, tovább tart, de a végén ezerszer megbánjuk, hogy nem törődtünk magunkkal kellően.

Sose késő szembenézni a problémákkal. Még nem csapódtál bele a földbe, még nem ért véget a zuhanás, még felveheted menet közben az ejtőernyőt.

Vedd fel az ejtőernyőd itt! 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket