Te kiugranál 5000 méterről ejtőernyő nélkül?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A fenti kérdésre az emberiség jelentős része gondolkodás nélkül nemmel felelne és teljesen igazuk is van. Kész öngyilkosság egy ilyen merésznek nem, inkább ostobának tűnő kísérlet. A normális reflex eleve tiltakozik ezek ellen. A gondolat, hogy pár másodperc múlva tompítás nélkül belecsapódni a földbe eléggé riasztó.

És mégis egy sereg ember ejtőernyő nélkül ugrik ki 5000 méterről. Egy „ejtőernyő” nélküli életmódot folytatnak, és zuhannak a „föld” felé hatalmas sebességgel. Persze ez nem olyan gyors, mint az előző halálugrás, nincs feltétlenül következménye pár másodperc, pár perc múlva, hanem hónapokig, évekig tart a zuhanás. A végeredmény ugyan az, becsapódnak mindenféle tompítás nélkül.

  • Fájó test
  • Betegségek
  • Gyötrelmes fizikai állapot
  • Állandó fáradtság
  • Energiahiány

És sorolhatnánk.

Te kiugranál 5000 méterről ejtőernyő nélkül?

Nem veszik észre, hogy a becsapódás egyre közelebb van és a vége nagyon csúnya lehet.

Minden nap, amit így ejtőernyő nélküli zuhanással töltünk közelebb visz a megsemmisüléshez.

Persze, amikor a becsapódás bekövetkezik, fogjuk a fejünket és fohászkodunk, hogy bárcsak visszacsinálhatnánk, bárcsak újra kezdhetnénk, bárcsak figyeltünk volna az intő jelekre.

Számomra az ejtőernyő nélküli zuhanás és a nemtörődöm életmód végeredményét tekintve ugyan az. Az egyik egy kicsit gyorsabb, hamarabb vége van, a másik lassabb, tovább tart, de a végén ezerszer megbánjuk, hogy nem törődtünk magunkkal kellően.

Sose késő szembenézni a problémákkal. Még nem csapódtál bele a földbe, még nem ért véget a zuhanás, még felveheted menet közben az ejtőernyőt.

Vedd fel az ejtőernyőd itt! 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás