Testszerviz az online térbe költözik!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A jövő egyre inkább az online térben körvonalazódik. Egyre több tudás, szolgáltatás, munka, kommunikáció, tranzakció kerül át az online világba. Ezzel van, aki lépést tart, van, aki nem. Ez stratégiai kérdés.

Ugyanakkor az élet úgy hozta, hogy manapság nem pusztán stratégiai kérdés, hanem egyre inkább a túlélés kérdése lett.

Az az étterem, ahonnan nem lehet interneten rendelni, az a szolgáltató, akit nem lehet interneten elérni, az a tanuló, aki nem rendelkezik online hozzáféréssel, az az önkormányzat, ahol nem lehet interneten ügyet intézni, nagyon gyorsan a lemaradók közé fog tartozni. Sőt, lehet, hogy már a túlélése is veszélyben van.

(Megjegyzés: Természetesen vannak olyan területek, ahol a fizikai valóságban kell dolgokat végezni, de még ezeknél is egyre több dolog az online térben zajlik. Megrendelés, számlázás, logisztika stb.)

A Testszerviz már évek óta készül és lépésről lépésre elindult ebbe az irányba. A dolgok jelen állása pedig felgyorsította ezt a folyamatot.

A Testszerviz az Online térbe költözik!

Az ügyfelek a honlapon keresztül jelentkezhetnek ingyenes konzultációkra. A konzultánsok skype-on és egyéb felületeken kommunikálnak velük, így is szolgáltatják sikerrel a 3 hónapos Életmódváltó programot. Rajongóink a FB oldalainkon keresztül kapnak és kérhetnek információkat tőlünk. A Testszerviz kulcskönyvek letölthetővé váltak. Az életmód kisfüzeteinket (Jól-lét otthon, Tippek az életmódváltáshoz) egy link elküldésével tesszük széles körben olvashatóvá.

A Testszerviz Youtube csatornán videók tucatjai adnak segítséget és adatokat a helyes életmód kialakításához. Ugyan itt egy külön listán online fogászati ismereteket közlünk a Fogszerviz cím alatt.

Most készülnek alaptanfolyamaink, melyek e-learning formában, videókon keresztül, otthon végezhetőek és megtanulhatók lesznek belőle a testműködés, hormonok, immunrendszer, táplálkozás, vagy a helyes fogápolás alapjai.

A Kulcs a testhez online tanfolyamunk addig is elérhető.

Hetente egy alkalommal Online Wellbeing (jól-lét) Reggeli címmel élő beszélgetést, előadást sugárzunk, melyben hasznos, gyakorlati eszközöket adunk mindenkinek, akinek fontos, hogy jól érezze magát a munkájában, a munkahelyén, a bőrében.

Webáruházunkba összeszedtünk több, mint 2000 emberi fogyasztásra igazán alkalmas terméket, melyet online lehet rendelni, kifizetni és anélkül megkapni, hogy találkozni kellene velünk.

Konzultánsainkkal napi szinten online tartjuk a kapcsolatot, a meetingeket, a Testszerviz Románia vezetővel hasonlóan koordinálunk.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy megszűnik az ügyfeleinkkel való személyes kapcsolat iránti igény.

Ez azt jelenti, hogy területi korlátozás nélkül mindenkinek elérhetővé tesszük a Testszerviz szolgáltatásainak igénybevételét.

Ez a mostani helyzetben pedig nem pusztán stratégiai kérdés, hanem annak kérdése, hogy változatlanul tudjunk segíteni!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket