Útifű maghéj a tested egészségéért!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Megérdemli, hogy ismét használják egyre többen ugyanis nagyon egészséges és rendkívüli hatásokkal rendelkezik.

Egy rövid leírás ha esetleg valaki nem ismerné fel mivel nem olyan elterjedt hazánkban. A levelei lándzsa alakúak, és fehér virágai hengeres füzérvirágzatot alkotnak. Magja szürkés rózsaszín, tojásdad alakja van és 2-3 mm hosszú. A magot és a magburkot hasznosítják a növényből. 30%-ot is elérheti a nyálkaanyagának a mennyisége. Ennek is köszönheti erőteljes hatását. Tartalmaz még a mag fehérjét, lipideket, aukubint is. Az útifű magjának burka nyákban gazdag anyag ami ha vízzel együtt kerül a gyomorba akkor gélt képez.

Utifű maghéj a tested egészségéért

A szervezet ezt nem emészti meg hanem halad tovább az emésztőrendszerben. Ez jó mivel a rostok kitisztítják a lerakódásokat, és segítenek az optimális emésztésben. Az útifű maghéj 85%-a rost, segíthet a vércukorszint csökkentésében is és hozzájárul a vércukorszint fenntartásához is. Tisztítja még a nyirokrendszert, csökkenti a migrénes problémákat, és enyhíti a fáradtságot de székrekedés és hasmenés esetén is megoldást nyújthat.

Különböző bőrproblémák kezelésére is alkalmas mint például (ekcéma, pikkelysömör,akné).

Nagyon sok problémára alkalmazhatjuk még ezek között van a gyomorhurut, fekélyek, aranyér, húgyvezeték és húgyhólyaggyulladás.

Fontos még a cikk végére kiemelni, hogy nagyon bevált fogyókúrás étel ugyanis elveszi az éhségérzetet és csökkenti a kalória felvételt.

forrás: hillvital.hu


Ha szeretnéd rendbe tenni a testet és egy jó és használható megoldást keresel amit végig is tudsz csinálni akkor töltsd ki az ingyenes életminőség tesztünket és közösen kiértékeljük.

KATTINTS IDE, ÉS TÖLTSD KI A TESZTET!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket